Špilak naslednje leto v rdečem

Špilak naslednje leto v rdečem
15.12.2011 AVTOR:
Rusko moštvo Katjuša, kjer bo vozil tudi Simon Špilak, je predstavilo drese za prihajajočo sezono. Zaenkrat se je pred fotografe z novim dresom postavil zgolj prvi zvezdnik Denis Menčov.
Menčov je zadnji kolesar, ki je podpisal pogodbo z ruskim moštvom, vendar ga je doletela ta čast, da je lahko kot prvi predstavil nov Katjušin dres za sezono 2012. Ta bo kar precej drugačen od letošnjega. Bela barva ostaja, na dresu ni več vidnih stolpnic.

Namesto modre barve – v tej barvi so zdaj zgolj še napisi sponzorjev – pa povsem prevladuje rdeča. Rusija se torej vrača na svoja stara pota. Največji napis na dresu seveda pripada Katjuši, na bokih je viden napis Gazprom, na ramenih pa Itera.

Drese izdeluje SMS Santini. Napis tega podjetja je tudi lepo viden na sprednji strani. Ta se nahaja tik nad napisom Škoda, torej nad avtomobilsko znamko, ki oskrbuje rusko moštvo. En sponzor očitno ostaja skrivnost. Pričakovali bi, da bo namesto črnega traku napis Focus, vendar tega ni.

Mogoče pa se v Rusiji obeta zamenjava opremljevalca koles? Letos so kolesarji vozili kolesa Focus, predtem pa kolesa Ridley. Za to moštvo bo v naslednji sezoni vozil tudi Simon Špilak. Iz ruskega moštva so nam sporočili, da nam fotografije novega dresa pred 1. januarjem še ne smejo poslati, zato pa si Menčova v novem dresu lahko ogledate na spletni strani velonation.com.

foto: sirotti

 
Značke:
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ