Spoznajte majice naslednjega Gira

Spoznajte majice naslednjega Gira
15.01.2015 AVTOR: D. Z.
Sredina januarja je čas, ko v ospredje spet stopijo organizatorji največjih etapnih dirk. RCS Sport je tako zdaj predstavil majice dirke po Italiji.

Organizatorji dirke po Franciji so sporočili imena ekip, ki jim bodo za največjo tritedensko dirko podelili posebna povabila oziroma Wild card. Organizatorji dirke po Italiji naj bi to storili v ponedeljek. Zdaj pa so v Firencah predstavili majice naslednje dirke po Italiji.

Znameniti Giro se bo začel 9. maja v San Lorenzu al Mare in končal 31. maja v Milanu. Glede majic prav veliko sprememb ne bo. Za dizajn so poskrbeli pri podjetju Lebole, izdelovali pa jih bodo pri Santiniju, podjetju, ki letos praznuje 50 obletnico obstoja. In kakšne so majice? Vodilni v skupnem seštevku bo oblečen v rožnato majico, ki jo sponzorira Balocco.

Banca Mediolanum bo sponzor modre majice za najboljšega na gorskih ciljih. Rdečo majico za najboljšega kolesarja po točkah bo sponzoriralo podjetje Algida. Nov bo sponzor bele majice za najboljšega mladega kolesarja. Tu bo največji viden napis Eurospin. Letošnji obraz dirke po Italiji bo Cristina Chiabotto.

Značke: Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
Robertoslo 15.01.2015 12:40

A je na dirki po Sloveniji tako težko naredit kaj podobnega in morda nam navadnim smrtnikom predstavit traso, morda nekaj ekip, majice,... ?

*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Ljudje berejo:
Morda vas zanima tudi:
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ
Najbolj brano