Sunwebov odločilni teden (VIDEO)

Sunwebov odločilni teden (VIDEO)
28.10.2020 AVTOR: DZ, foto sirotti

V zadnjih letih smo vajeni, da nam nekatere ekipe ponudijo vpogled v dogajanje na dirkah. Med temi je tudi Sunweb. Jai Hindley in Wilco Kelderman sta blestela na Giru.

Pri Sunwebu so zelo pozorni tudi na gledalce in z največjih dirk redno pripravljajo video vsebino, ki jo objavijo predvsem na svojem YouTube kanalu. Tako je v rubriki #insideout nastala tudi dobrih 20 minut dolga reportaža o odločilnih dnevih na v nedeljo končani dirki po Italiji. Naslov pa “The Decisive Week”.

Odločilni teden, torej. Začne se z razmišljanjem pred kraljevsko etapo čez Stelvio. To je bilo takrat, ko je Ineos s pomočjo Rohana Dennisa in Taa Geoghegana Harta Giro obrnil na glavo. Joao Almeida je izgubil rožnato majico. Jai Hindley je dobil etapo, vodstvo pa je prevzel Wilco Kelderman. Nadaljevanje že poznamo.

Wilco Kelderman je rožnato majico izgubil v zadnji gorski etapi v soboto. Jai Hindley je takrat oblekel tako rožnato kot belo majico. Z istim časom sta nedeljsko vožnjo na čas začela Hindley in Geoghegan Hart. Britanec pa je bil boljši, tako da se je veselil končne zmage. Hindley je bil drugi, tretji pa Kelderman.

Mladeniči iz Sunweba tako še naprej navdušujejo. In omogočili so nam vpogled v te izjemne dneve dirke po Italiji. V reportaži ni tistih najlepših posnetkov s same dirke, saj so bili pri ekipi očitno omejeni na to, kar sami posnamejo, organizator pa očitno ni ponudil posnekotv. Zato pa nam lepo predstavijo, kaj vse se je dogajalo v samem zakulisju.


Značke: Dirka po Italiji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ