Team Ineos v letu 2020 z rdečim orodjem

Team Ineos v letu 2020 z rdečim orodjem
19.02.2020 AVTOR: Sporočilo za javnost

Unior je tudi partner štirih največjih ekip iz serije UCI WorldTour

Največji konkurent na področju kolesarskega orodja je na tržišču Združenih držav Amerike leta 2008 ustvaril blagovno znamko (»trademark«) »modro kolesarsko orodje« in zaščitil barvo za orodje, ki je povezano s servisiranjem koles.

Prodaja kakršnegakoli namenskega kolesarskega orodja v modri barvi – po kateri je seveda značilno prav orodje iz Zreč – je tako prepovedana. Zato je Unior na ta velik in v marsičem vodilni kolesarski trg vstopil z rdeče-oranžno obarvanim kolesarskim orodjem.

Prodaja orodja v ZDA beleži visoko rast, kot tudi pozornost ameriške publike za svet dirkanja, zato je skupna odločitev z ekipo Ineos, da njihovi mehaniki od letos naprej, uporabljajo rdeče orodj

Unior je tudi partner štirih največjih ekip iz serije UCI WorldTour – Team Ineos, Trek-Segafredo, Movistar in Deceuninck–Quick-Step. Skupaj so te ekipe osvojile kar 17 (izmed 38) dirk najvišje serije cestnega kolesarstva, vključno s klasikami, kot so Strade Bianche, Pariz – Nica, Milano-San Remo, Valonska puščica & Pariz Roubaix!

Za kar 11 zmag so zaslužni tekmovalci ekipe Deceuninck - Quick Step: Elia Viviani, Zdeněk Štybar, Julian Alaphilippe, Remco Evenepoel, Philippe Gilbert in Enric Mas. Zaradi sodelovanja z Uniorjem sta bili slovensko obarvani tudi zmagi na dirki po Franciji in Italiji - do uspeha kariere pa sta prikolesarila Egan Bernal (Team Ineos) in Richard Carapaz (Movistar Team). Piko na i odlični sezoni je postavil Mads Pedersen (Trek – Segafredo) z osvojitvijo mavričaste majice svetovnega prvaka.

Značke: Trgovina
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ