Tom Dumoulin "najprijaznejši do medijev"

Tom Dumoulin "najprijaznejši do medijev"
09.01.2018 AVTOR: D. Z.
Mednarodno združenje kolesarskih novinarjev je razglasilo kolesarja, ki je bil v letu 2017 najbolj "media friendly" kolesar.

Mednarodno združenje kolesarskih novinarjev (AIJC) je še tretje leto zapored razglasilo kolesarja, ki se je v pretekli sezoni izkazal za najbolj “media friendly ” osebo v karavani.

Letos je to priznanje dobil zmagovalec dirke po Italiji in svetovni prvak Tom Dumoulin. “Kot nagrada za delo z mediji, ker je naredil nekaj več v odnosu z mediji. Je oseba, ki spoštuje neodvisnost medijev v profesionalnem kolesarstvu, ” so nagrado pojasnili pri združenju AIJC. Dumoulin je nadomestil Estebana Chavesa.

“V času, ko je vloga profesionalnih medijev vse bolj pomembna, vendar pa je dostop in razpoložljivost kolesarjev pogosto omejena, sta Dumoulin in ekipa Sunweb lahko zgled vsem ostalim v karavani, ” so še zapisali na spletni strani. Na vse skupaj se je seveda odzval tudi Tom Dumoulin: “Resnično cenimo dober odnos z mediji in razumemo, da je to del kolesarjeve službe skozi celo leto. ” Nagrado za poseben dosežek v kolesarskem svetu je prejel fotograf Graham Watson.

Značke: Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ