V Ljubljani ne bo najboljše kolesarke?

V Ljubljani ne bo najboljše kolesarke?
04.04.2015 AVTOR: D. Z.
Italijanski spletni portal tuttobiciweb.it piše, da na ženski različici dirke po Italiji ne bo Marianne Vos. Novica pa še ni potrjena.
Kot smo že poročali, Giro Rosa se bo letos začel v Ljubljani. Na najtežji ženski etapni dirki se vsako leto zberejo praktično vse najboljše kolesarke na svetu. Spletni portal tuttobiciweb.it zdaj poroča, da v Ljubljano očitno ne bo pripotovala vsekakor najuspešnejša kolesarka in prva zvezdnica Marianne Vos.

Nizozemka je Giro dobila že trikrat, zmage pa očitno ne namerava braniti. Vosova naj bi namreč želela uspešno nastopati na tekmah svetovnega pokala v gorskem kolesarstvu. Rada bi se namreč kvalificirala na olimpijske igre v Riu.

Seveda v disciplini olimpijski kros, medtem ko je zdaj aktualna olimpijska prvakinja na cestni dirki. Poleg tega je v Pekingu osvojila zlato medaljo na velodromu. Ji lahko uspe neverjeten podvig in dobi medaljo še v olimpijskem krosu? A najprej moramo počakati, če se je Vosova resnično odpovedala nastopu na Giru, ki bo potekal julija.
Značke: Dirka po Italiji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ