Vacansoleil na Bianchijih

Vacansoleil na Bianchijih
07.10.2011 AVTOR:
Moštvo Vacansoleil-DCM, kjer letos še vozi Borut Božič, bo zamenjalo opremljevalca koles. Kolesarji bodo namesto na kolesih znamke Ridley, dirkali na italijanskih Bianchijih.
Vacansoleil bo tako v sezoni 2012 imel nekaj skupnega s kranjsko Savo. Oboji bodo namreč vozili kolesa italijanskega proizvajalca Bianchi. In oboji bodo uporabljali najboljše modele, to so modeli Oltre.

Nizozemci so z italijanskim opremljevalcem podpisali dveletno pogodbo. "Kar se tiče nas, je Bianchi najboljša možna izbira, ki odlično sovpada z našim dolgoročnim načrtom. Sodelovanja se veselimo. S 126 letno zgodovino bo Bianchi odličen partner,« je dejal menedžer Vacansoleila Daan Luijkx in dodal:

»Bianchi Oltre je znak za visoko, napredno tehnologijo z italijanskim dizajnom. To nam bo omogočalo, da bomo zmagovali tudi na dirkah Svetovnega koledarja.«

Bianchi letos opremlja moštvo Androni Giocattoli, s pomočjo Vacansoleila pa se bo po dolgih letih odsotnosti, po vsej verjetnosti, lahko predstavil tudi na dirki po Franciji.

»Bianchi Oltre je idealno kolo za profesionalne kolesarje. Naše sodelovanje z Vacansoleilom pa nam bo omogočilo, da bomo naredili še korak naprej pri testiranju naših produtov iz karbonskih vlaken,« je dejal predstavnik Bianchija Bob Ippolito.

Poleg Bianchija se bodo ekipi pridružili še proizvajalci FSA, Vision, Fast Forward, Vredestein, Selle San Marco, Elite in KMC. Zdajšnji opremljevalec moštva Vacansoleil Ridley bo leta 2013 drugi največji sponzor moštva Lotto-Ridley, kjer bo vozil tudi Jurgen Van den Broeck.
Značke:
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ