Wout Van Aert Pogačarja povabil na ciklokros

Wout Van Aert Pogačarja povabil na ciklokros
01.01.2023 AVTOR: DZ, foto: Sirotti

Prav zanimive debate se kdaj odprejo na družabnih omrežjih. Ena izmed takih je bila tudi pod objavo Tadeja Pogačarja po odpeljanem ciklokrosu, ki ga je organiziral Pogi Team.

"Priti moraš in se preizkusiti v ciklokrosu v Belgiji."

"Hvala Pogi Teamu za ta dan. Hvala vsem, ki ste prišli podpreti vse kolesarke. Chapeau Mihaelu Štajnarju za naslov državnega prvaka. Se vidimo naslednje leto." To je ob objavi fotografij, ki jih je naredil njegov osebni fotograf Alen Milavec zapisal Tadej Pogačar.


Seveda so objavo številni komentirali, saj ima zmagovalec dveh dirk po Franciji več kot 755 tisoč sledilcev. Med mnogimi komentarji pa vsekakor izstopa ime Wout Van Aert. Belgijec v teh dneh uspešno nastopa na ciklokros dirkah. Ne samo, da zmaguje, predvsem postreže s pravim spektaklom, saj so se zdaj že večkrat krepko udarili Van Aert, Van der Poel in Pidcock. Javnost je ob teh predstavah seveda navdušena. Van Aert pa je v komentarju seveda zapisal:

"Zato, da me ujameš za krog in se mi potem smejiš?"

"Priti moraš in se preizkusiti v ciklokrosu v Belgiji." Seveda gre tam za ciklokros na najvišji ravni in brez pravega treninga za to disciplino tudi Pogačar ne bi mogel slediti najboljšim. Tega niti ne skriva, saj je Van Aertu odgovoril: “Zato, da me ujameš za krog in se mi potem smejiš?” Vsekakor lahko uživamo v predstavah najboljših ciklokrosistov, lahko pa smo uživali tudi ob predstavi slovenskih kolesarjev na ciklokrosu v Ljubljani.

Značke: Ciklokros
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ