Vozili smo - Oblačila DOTOUT

Oblačila DOTOUT
09.07.2018 AVTOR: Matej Zalar, foto: Tit Košir

DotOut žensko kolesarsko konfekcijo krasijo pisane barvne kombinacije s prevladujočo črno in sivo barvo.

Hlače Cruiser
115 EUR (z naramnicami)
90 EUR (brez naramnic)
Kratke kolesarske hlače so na voljo z naramnicami ali brez. Tiste brez naramnic imajo okoli pasu široko elastiko, ki anatomsko objame telo in ne ovira gibanja. Naramnice pa so ozke, s ploskimi šivi in na hrbtnem delu iz zelo tankega mrežastega materiala. Za kar najboljše prileganje so sešite iz različno elastičnih kosov hitro sušeče se tkanine Dot X, za dober oprijem paposkrbijo še široki elastični zaključki hlačnic Dot Tube Plus. Ženski anatomiji prilagojena podloga Dot Perform W je izdelana iz pene različnih gostot in je zelo raztegljiva v vseh smereh.

Majica Dots
80 EUR
Tanka in dobro raztegljiva majica iz hitro sušeče se tkanine Dot Hot X-Light je ukrojena po obliki telesa, a vseeno ni pretesno oprijeta, kar imenujejo PerformFit. Ovratnik je spredaj V-oblike, zadrga je prišita po vsej dolžini, rokavi so kratki, zaključki rokavov in v predelu pasu niso utesnjujoči, šivi pa so ploski in nemoteči. Na hrbtu so trije žepi, na zunanjem je odsevni element z logotipom proizvajalca.

Nogavice Dots
11 EUR (srednje dolge)
10 EUR (kratke)
Pikčaste nogavice iz hitro sušeče se tkanine Skinlife iz ultratankih vlaken imajo zelo nemoteče šive in se odlično obnesejo tudi v najbolj vročih dneh. Na voljo so v srednje nizki različici, ki seže tik nad gležnje, ali v kratki, ki se povsem skrije v kolesarskih čevljih, oba modela pa dobite v črni in beli barvi.

Trenutno na voljo AKCIJA: Na en izdelek -20% na dva pa -30%. Več o ponudbi pa na naši spletni strani www.maxisport.si. Ponudba velja za izdelke iz zaloge in znamki Ale ter Dotout!
Specifikacije

Oprema za potrebe predstavitve nam je posredovalo podjetje Maxisport, d.o.o I www.maxisport.si

Nogavice Dots
11 EUR (srednje dolge)
10 EUR (kratke)

Majica Dots
80 EUR

Hlače Cruiser
115 EUR (z naramnicami)
90 EUR (brez naramnic)

Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ