Vroče strani - VS Bike

VS Bike
Naslov: Pokopališka ulica 39
Telefon: +386 (0)41 774 304
Elektronski naslov: info@vsbike.eu
Spletna stran: https://www.vsbike.eu/
Podrobni opis:

Kolesarski butik v Ljubljani ponuja vse, kar potrebuje kolesar: servis s pralnico, nastavitev položaja na kolesu z virtualnim vetrovnikom … in kavo iz najbolj razvpitega kavnega avtomata. Servis ni skrit nekje za vogalom, ampak je vmeščen sredi prostora. Za pregradno steno je umaknjena pralnica.

Kolesa sestavljamo po naročilu, v sodelovanju z zunanjim partnerjem je v ponudbi barvanje okvirjev. Ponujamo okvirje Open, kolesa Factor, ki jih je v 2018 vozila moška profesionalna ekipa AG2R, v 2019 pa jih vozi ženska profesionalna ekip Parkhotel Valkenburgletu ter kolesa ostalih proizvajalcev po želji stranke.

Zastopamo Black Inc, k slovi predvsem po obročnikih, krmilih ter krmilnih in sedežnih oporah. Med ostalimi znamkami najdemo še Silco (orodje, zračna tlačilke in torbice), maziva in druge tekočine za kolesa Peaty’s, drobnarije Supacaz. Od proizvajalce trenažerjev Wahooja, lahko preizkusite celoten sestav za domači trening: trenažer Kickr, simulator klancev Climb in ventilator Headwind.

S kolesom se nakup še ne konča. Nastavitev položaja na kolesu izvaja Sašo Rupnik z Bioracerjevim sistemom, ponujamo tudi merjenje pritiska na sedež. Z virtualnim vetrovnikom je mogoče optimizirati frontalno površino kolesarja in s tem bistveno vplivati na izboljšanje aerodinamike. Uporaben je tudi za osnovna merjenja pred obiskom klasičnega vetrovnika, saj lahko virtualno marsikatero nastavitev preverimo precej ceneje kot v vetrovniku.

Pri nakupu in pred odločitvijo si vzemite čas, z veseljem vam bomo prisluhnili ter vam svetovali.

Urnik storitev po dogovoru:

pokličite:

+386 (0)41 774 304 (Vlado)

+386 (0)40 514 714 (Sašo)

ali

pišite:

info@vsbike.eu

vlado@vsbike.eu

saso@vsbike.eu

Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ