Autosaved at 100a a00ada

Naključen izdelek

Kolesarski dres - ORANŽEN

40 € Redna cena:
35 € BC naročnik

Peš na Celjsko kočo

Komentarji

• 5 |-10+15

Ja takle je ,nekaj mi zvijajo "roko ", da bi šli letos spet delat K 24, načeloma sem za,takrat sem delal k 24,za 1 november ob 22 h zvečer.se je pa treba dober pripravit, ker se umes kar dosti da tudi "laufat".Pozimi ob takem snegu bo teška,zato se je treba zmenit,ter tudi delat na tem,za ob koncu kolesarske sezone.Treba je tudi iti poleti kakšen del poti, da spoznaš kak del poti, ker ponoči kaj hitro "zalutaš"pa kar hitro dobiš kako uro zraven,katero je treba nadoknadit.Sem imel zraven gorskega tekača,pa me je klel ko hudič (Igi),ker je res jeba.Ko čuješ potem ob zboru vseh kateri so naredili k 24 zgodbe,vidiš in se zaveš ,da ni glih lahko(odpadli nohti na nogah).Vsekakor je pa fajn, če ne prej ko na zboru v hotelu, slišiš ter razlagaš svoj pogled na prehojeno pot.
    Sledi kakšna slika,saj je Igor imel fotoaparat z sabo in je slikal ko "nor" he he,,,,
    Če ne bi bilo tega slikanja,ter zvečer malo za-lutanja,bi bil čas bistveno drugačen, bilo pa je vseen vse narejeno v - pred 24 urah. 

• 1 |-10+11

Vrhi kapo dol

• 1 |-10+11

bo res treba tole poskusit. torej po koncu kolesarske sezone. mežik 

upam, da zdržim 24 ur. ker sliši se DOOOOOLGOOOOO...  

• 0 |-10+10
    @TEX:

Če bo pa kak interes u skupnem naskoku na K24 , pa dajte prosim obvestit kakorkoli.

Če se prvočasno obvestimo in če je skupinski naskok bi tudi poskusil svoje sposobnosti.

Evo TEX, jaz nekaj razmišljam o tem - sam se še nisem odločil, a počakam do 50. da bom mel 1 uro več smehkaže jezikmežik

• 3 |-10+13

Tud mi nismo počivali,med vikendom.

uploaded

Prvi delal gaz,to tud nekaj šteje...poljub

• 0 |-10+10
    @vrhi:

Tud mi nismo počivali,med vikendom.

uploaded

Prvi delal gaz,to tud nekaj šteje...poljub

Vrhi jaz vceraj sicer nisem dela gaz sem bil pa prvic na Urslji Gori in sem navdusen bo trba veckrat ponovit in sedaj vem zakaj si ti veckrat gor
  • 3 |-10+13

Slika

vidim,da ti je športni direktor že podaril trening planersmeh

• 0 |-10+10
    @VILI63:
    @TEX:

Če bo pa kak interes u skupnem naskoku na K24 , pa dajte prosim obvestit kakorkoli.

Če se prvočasno obvestimo in če je skupinski naskok bi tudi poskusil svoje sposobnosti.

Evo TEX, jaz nekaj razmišljam o tem - sam se še nisem odločil, a počakam do 50. da bom mel 1 uro več smehkaže jezikmežik

Vili , bomo videli kak se bo stvar odvijala , je pa po moje smiselno po koncu sezone , ko smo še v solidni formi.

• 4 |-10+14
    @lancearmstrong:

Slika

Jst sem kar sam seb sportni direktor zato je pa plan trningov bol jalov , je pa fajn it mal v naravo ker za becikl pa jst nisem dokler ne bodo temperature10+
  • 1 |-10+11
    @SLIKA:
    @lancearmstrong:

Slika

Jst sem kar sam seb sportni direktor zato je pa plan trningov bol jalov , je pa fajn it mal v naravo ker za becikl pa jst nisem dokler ne bodo temperature10+

Potem boš pa dolgo čakal....mežik

• 2 |-10+12

Za drug vikend že malo diši po pomladinasmeh.

• 0 |-10+10
    @TEX:

Za drug vikend že malo diši po pomladinasmeh.

Sploh v Istrimežik
    lpA

• 0 |-10+10
    @mely:
    @SLIKA:
    @lancearmstrong:

Slika

Potem boš pa dolgo čakal....mežik

Ja tule pr nas mogoce na drugem koncu nase drzavice pa bo kmal dost topl za mene
  • 0 |-10+10

Ne preveč pričakovat od,

uploaded

Danes zjutraj v Umagu, uffff....

• 0 |-10+10

Potem se pa zgleda še samo na Kanarskih otokih kul da naredit kvalitetna priprava na sredine runde...mežik

• 0 |-10+10
    Kje ste bli pa vceraj celanarji. Pot na tolsti vrh sploh ni bila shojena! Drugace vrhi v umagu v nedeljo je bilo prijetnih 10 stopinj. Drug vikend upam da bo spet kaj podobnega
  • 0 |-10+10

Sem se šel  skrivat na celsko,ampak ne...

konjenica je takoj za mano,,,, he he ,,zapečateno

uploaded

Ni kaj vsega je zadost????

uploaded

• 1 |-10+11
    @vrhi:

uploaded

uploaded

Evo ravnokar tudi sam prisopihal s hriba. Vrhi bi moral z manonedolžen

• 0 |-10+10
    Lepa :)
  • 1 |-10+11
    @vrhi:

uploaded

uploaded

boste ja Celjsko tk znucal, da bo meter nižja... zapečateno 

• 0 |-10+10

Howk ,si govoril..

uploaded

He he .nedolžen

• 1 |-10+11

Brez zamere sam sedaj imam pa res dosti tega snega čas je za zgornjo sliko brez bele barve v okolici...

• 0 |-10+10

uploaded

He he .nedolžen

Hojla, Adamnasmeh. Ta slika mi je pa znanasmeh.
    P.s. - brčiči so u nulomežik.

• 0 |-10+10
    @cibek1:

uploaded

He he .nedolžen

P.s. - brčiči so u nulomežik.

ja malo bolj pihne veter,pa so takoj bek...smeh

• 0 |-10+10

ne, ne, so kvalitetno nalepljene s sekundnkleberjem

Dodaj komentar

Pošlji komentar kot odgovor uporabniku: nobody
  • Prodajam
    Fuji altamira 2.0 SHIMANO ULTEGRA
    Prodam fuji altamira letnik 2012, prevoženih 2000km.kolo je kot novo brez praske,gor so obroči 4za karbon, prodam komplet z pedali ..dodam pa tudi specialized čevlje rabljene 2 sezone z skoraj no ...
    Cena: 1.650,00 EUR
  • Prodajam
    Obroči E-HUB PRIMO 31C WS ALU/CARBON MATRIX CLINCHER
    Prodam zelo dobro ohranjen set E-HUB  PRIMO 31C WS ALU/CARBON MATRIX CLINCHER 2012  - napere SAPIM CX-RAY                                                   Voženo eno leto 650km. Cena novih je 13 ...
    Cena: 390,00 EUR
  • Prodajam
    BH Treking
    Unisex  M-L (166-178cm) Odlično ohranjeno, 2400km, Oprema Tiagra/105  3x9r, Brez praske, brezhiben - vreden nakupa!? Strokovno nastavim pozicijo... Zraven še pedala in Čelada! Lp
    Cena: 470,00 EUR
  • Prodajam
    Obroči Spinergy in Gipiemme
    Poltubular/klinčer: - Spinergy Stealth HBO, karbonski, 45mm, 3000km, račna Shimano/Sram, brezhibni - 590.-eur (r.cena 1098.-) primerni tudi za težje kolesarje!? in NOVI (0m) Gipiemme Tecno Pro ...
    Cena: 590,00 EUR
  • Prodajam
    Sedež Fizik Antares carbon braided
    Prodam nov sedež:www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesarska-opre m a/ostala-kolesarska-oprema/ko l esarski-sedez-fizik-antares-c a rbon-braided-1287376538.html
    Cena: 140,00 EUR
  • Prodajam
    Obroči FFWD F4R
    Zelo ugodno prodam nove obroče:www.bolha.com/rekreacija-spor t/kolesarstvo/kolesarska-opre m a/ostala-kolesarska-oprema/ka r bonski-obroci-ffwd-f4r-tubula r -1287376505.html
    Cena: 810,00 EUR
  • Prodajam
    Čelada 661
    Prodam rabljeno kolesarsko čelado SixSixOne 661.Cena: 10€Brezplačna dostava CE - MB.Za več info pokličite 030 65 05 65    www.bolha.com/celade-ostala-z ascitna-oprema/kolesarska-cel a da-sixsi ...
    Cena: 10,00 EUR
  • Prodajam
    Nastavki za kronometer Deda elementi Clip one
    Prodam odlično ohranjene aerobare, vožene le cca 100km.www.rabljena-kolesa.si/ads/na stavki-za-krmilo-aerobar-deda- elementi-clip-one/ 
    Cena: 50,00 EUR
  • Prodajam
    Sedež Bontrager Affinty 3
    Prodam povsem nov, nerabljen sedež Bontrager Affinty 3.www.rabljena-kolesa.si/ads/se dez-bontrager-affinity-3/ 
    Cena: 30,00 EUR
  • Prodajam
    Wheeler Pro 59
    prodam gorsko kolo wheeler pro 29. Kolo je staro 2 leti in je bilo voženo le v prostem času, prodajam ga zato ker mi je premajhen in nameravam kupiti novega. Je zelo lepo ohranjeno in vse deluje ...
    Cena: 560,00 EUR
Prikaži večplusNova objava

Zadnji pluski

Prikaži več

Najboljši komentarji v obdobju

• CE runda
  • CE runda
  • Pinarello dogma okvir iz kitajske - Izkušnje???

Oglas 300x250

• Prodajam
    Fuji altamira 2.0 SHIMANO ULTEGRA
    Prodam fuji altamira letnik 2012, prevoženih 2000km.kolo je kot novo brez praske,gor so obroči 4za karbon, prodam komplet z pedali ..dodam pa tudi specialized čevlje rabljene 2 sezone z skoraj no ...
    Cena: 1.650,00 EUR
  • Prodajam
    Obroči E-HUB PRIMO 31C WS ALU/CARBON MATRIX CLINCHER
    Prodam zelo dobro ohranjen set E-HUB  PRIMO 31C WS ALU/CARBON MATRIX CLINCHER 2012  - napere SAPIM CX-RAY                                                   Voženo eno leto 650km. Cena novih je 13 ...
    Cena: 390,00 EUR
  • Prodajam
    BH Treking
    Unisex  M-L (166-178cm) Odlično ohranjeno, 2400km, Oprema Tiagra/105  3x9r, Brez praske, brezhiben - vreden nakupa!? Strokovno nastavim pozicijo... Zraven še pedala in Čelada! Lp
    Cena: 470,00 EUR
  • Podarjam
    zaprosi za posojilo tukaj na 3% obrestni meri
    Ali potrebujete hiter in preprost posojila po ugodni obrestni meri v višini 3%? pišite nam danes. Nudimo tako osebno in poslovno posojilo vsakemu zainteresiranemu posamezniku ali podjetju, ki bo ...
  • Podarjam
    433 Jure
    zaprosi za posojilo tukaj na 3% obrestni meri. Ali potrebujete posojilo? Danes veljajo za posojilna jamstva ponudbo tukaj na 3% obrestni meri. Če se želite prijaviti na nas preko e-pošte: raymond ...
  • Podarjam
    Gonilka - zamenjava
    Zanima me, ali bi kdo morda zamenjal rabljeno gonilko 50/34 za 52/36, FSA compact. Z njo sem naredil cca. 5000km, je v dobrem stanju, menjavam pa zato, ker je tale race varianta morda malce prete ...

Anketa

Katera izmed največjih aprilskih klasik vam je najljubša?
št. glasov: 130

- Dirka po Flandriji [27]
- Pariz-Roubaix [86]
- Amstel Gold Race [4]
- Liege-Bastogne-Liege [13]
Arhiv anket
http://si.hit.gemius.pl/hitredir/id=.WbqyOcLf9oemrquG96JUsTVHWvNxm94LP0TQeCutP..J7/fastid=hewrwjzetntfgwmqnjsdfyphvfne/stparam=mdcmfmhtnw/url=http://www.nlb.si/start?ref=1306start_bicikl_6
V redu

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.  
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih