Greš z menoj
17.01.2025
Lepa tura
Ob 15:50, presna
betty je napisal: |
![]() ![]() |
zvezdica je napisal: |
Kolk km to nanese? ![]() ![]() |
jo-jo je napisal: | ||
Boč odpade ? ![]() ![]() |
ktomek je napisal: |
jaz sem že razmišljal da bi kdaj šel z vami na pohorje, zdaj pa res morem pridet, naj večina pove kdaj ima čas, .... |
DJZIZI je napisal: |
Super zaenkrat se je udeležba glede na prejšna leta povečala za 100 % ![]() ![]() |
DJZIZI je napisal: |
Te pa gremo 13 maja takrat ziher ne bo snega,bom pa še jaz predogled vdaro ![]() Kdo je za 13 maj???? |
CAMPY je napisal: |
Te pa gremo 13 maja takrat ziher ne bo snega,bom pa še jaz predogled vdaro Kdo je za 13 maj???? 1. CAMPY |
DJZIZI je napisal: | ||
2.DJZIZI ![]() |
ROTOR je napisal: |
Kdo je za 13 maj???? 1. CAMPY |
LudWIG je napisal: | ||
Predogled do Rogle bom jaz tudi zraven upam.. ![]() Btw. Vin, to si bil zraven, se spomniš, si nas po oni drči iz Lovrenških dol zapeljal do Peska - pravi spust ![]() |
DJZIZI je napisal: | ||
Ne najdem čist točnih podatkov,je pa od oka cca 110km in 2250 višincev,čuje se dosti,ne zgleda pa tako grozno. Če greš na Ribniško kočo,te je pa malo več 120 km in 3010 višincev,ampak to bo naslednja fura. ![]() |
ROTOR je napisal: |
Ja Vin, MTB začni...ceste oziroma kavča je dovolj ![]() |
Kdaj bi komu bolj pasalo,da bi nas te enkrat bilo malo več,si izberimo datume 02.05,05.05,06.05ali 13.05.
Zdaj kak bo keremu pasal datum,kak se večina odloči,bomo šli,če pa kdo ima željo pa lahko tudi 3x gremo,ni problema.
Trasa bo :
Zbor parking vzpenjača-po drčah na Areh,spust po šumiku ,naprej do Osankarce-Pesek-Rogla-Lovrenška jezera,spust do Peska,Klopni vrh,po šumiku na Areh-Belvi,pa še spust po kordeku do Vzpenjače,še lepše pa do 3kotne jase na zaključni pir in spust do avtov.
Fajn bi bilo,da bi se startalo med 8 in 9 uro zjutraj.Trasa ni zahtevna,do Areha je bregec,ko si pa enkrat gori,pa si King .Vozlo se bo tako hitro,kot se bo vozil zadnji,stalo ,jedlo in pilo se bo tudi
V glavnem ni straha,edini pogoj je MTB in dobra volja