Notranjska runda

Domov > Forum > Notranjska runda

Notranjska runda

SORTIRAJ PO:
**pero** 06.04.2009 19:18
Zelo mi je všeč sledeča tura: Vrhnika - Logatec - Hotedršica - Godovič - Črni Vrh - Col - Višnje - Podkraj - Kalce - Logatec - Vrhnika .. in jo večkrat z veseljem odpeljem. Nanese cca 80 km, jaz grem z Bevk in je 88 km.
Če je kdo zainteresiran za omenjeno rundo in je bodisi z Bevk, Vrhnike, Logatca,..: vabim, da se pomatramo skupaj. :arrow: ;)
5ra 06.04.2009 20:32
To je tudi moj priljubljeni krog, ga tud jest večkrat odpeljem z ene ali druge strani. Nanese pa okoli 1000 višincev, pa dol pr Colu in Podkraju je toplejš pa dostkrat piha ;)
bostjan33 06.04.2009 21:37
Zanimiva tura. Kdaj ponavadi štartaš? V Logatcu bi se lahko pridružil.
**pero** 06.04.2009 21:54
V sredo ali četrtek grem; in sicer malo čez 14. uro bom štartal. Če imaš čas, povej kater dan. Meni je vseeno, vreme je napovedano lepo za sredo in četrtek.. ;)
PS: Pa upam da nis kšn profi, k jest nimam lih hudga tempa. :lol:
bostjan33 06.04.2009 22:25
Mogoče sreda, če grem ti sporočim na pm.
Gogi 07.04.2009 06:51
Tudi jaz bi se kdaj pridružil iz Vrhnike. Ampak mi pred 16h ne ustreza.
G 07.04.2009 14:42
zdravo a gre kdo danes ob stirih kam?
lp
luka
naj poklice na 041404176
**pero** 07.04.2009 15:02
G je napisal:
zdravo a gre kdo danes ob stirih kam?
lp
luka
naj poklice na 041404176

Oprosti, tole ne spada sem!

Gogi je napisal:

Bi prišlo upoštev, takrat, ko bo dobra svetloba tja do 20-ih. Še kak mesec..
**pero** 07.04.2009 15:49
Jutri, v sredo, štartam cca ob 14h.
Moj tel.: 041 936 326, javite mi zainteresirani. ;)
5ra 07.04.2009 20:35
Tud jest bi se vam pridružila, samo ob sredah grem na Dolsko. Kak drug dan pa z veseljem. Jest običajno rabim okoli 3 urce za ta krog, tako da bi se v skrajnem primeru tudi ob 16 še dalo.
**pero** 07.04.2009 20:57
Mah, noben se mi zgleda jutr ne bo prdružu, tko da bom šel najverjetneje eno drugo in sicer: Bevke - Vrhnika - Ligojna - Horjul - Vrzdenec - Butajnova - Lučine - Gorenja vas - Trebija - Žiri - Rovte - Logatec - Vrhnika - domov.
Ich 07.04.2009 21:01
**pero** je napisal:
[quote=" G"]zdravo a gre kdo danes ob stirih kam?
lp
luka
naj poklice na 041404176

Oprosti, tole ne spada sem!

am zakaj že?
**pero** 07.04.2009 21:07
1. Če bi vsaj pravilno citiral!
2. Ja, ne spada; tema je 'Notranjska runda', ne pa da mi kar nekdo praša, če gre kater dons ob 16-ih kam..?!
Ninockaa 07.04.2009 22:31
**pero** je napisal:
Mah, noben se mi zgleda jutr ne bo prdružu, tko da bom šel najverjetneje eno drugo in sicer: Bevke - Vrhnika - Ligojna - Horjul - Vrzdenec - Butajnova - Lučine - Gorenja vas - Trebija - Žiri - Rovte - Logatec - Vrhnika - domov.

kolk ma pa ta tura km ?
Lp,
N.
**pero** 08.04.2009 05:36
'Od oka' jih ma ene 100 km. Ne vem res, nej raj kšn pove, ki morda ve; ker celotne te runde še nisem odpeljal..
Gogi 08.04.2009 07:00
**pero** je napisal:

Gog i je napisal:

Sej že zdej ni panke. Oni dan sem odpeljal krog 90km in od oka 1500 višincev. Startal iz Vrhnike ob 16.15 in se vrnil še v svetlem ob 19:45.
Trasa je bila: Vrhnika-Horjul-Šentjošt-Luc ine-Gorenja vas-Žiri-Idrija-Gore-Medvedj e brdo-Logatec-Vrhnika

Ta krog obožujem ker:
- je zelo malo prometa (z izjemo Logatec-Vrhnika)
- razgibana trasa (položni in strmi klanci, hupserji, ravnice)
- lepi razgledi

No kakorkoli, če boš kdaj štartal kasneje, sporoči. Se rade volje pridružim.
Ninockaa 08.04.2009 07:33
Gogi je napisal:
**pero* * je napisal:

Gogi je napisal:

Sej že zdej ni panke. Oni dan sem odpeljal krog 90km in od oka 1500 višincev. Startal iz Vrhnike ob 16.15 in se vrnil še v svetlem ob 19:45.
Trasa je bila: Vrhnika-Horjul-Šentjošt-Luc ine-Gorenja vas-Žiri-Idrija-Gore-Medvedj e brdo-Logatec-Vrhnika

Ta krog obožujem ker:
- lepi razgledi

Kaj pa kšna "notranjska" tura, kjer ni strmih klancev ? za začetek sezone.... :P
Ibuho 08.04.2009 09:14
Gogi je napisal:
**pero* * je napisal:

Gog i je napisal:

Ta krog obožujem ker:
- lepi razgledi

Prometu od Logatca do Vrhnike se izognes, da gres na Medvedje Brdo-Rovte-Smrecje-Vrhnika.

Prva predlagana Vrh-Log-Col-Podkraj--- je za moj okus prevec prometna.

Sam grem dostikrat letos to:
Vrhnika-Smrecje-Ziri-Hot avlje-Hotovlja-Pasja Ravan-Crni Vrh-Polhov gradec-Horjul-Vrh. 80km, verjetno okoli 1100-1200 visincev. 3 ure.
Ce bo vreme, grem v ned ali pon, start ob 8,00, ce gre kdo zraven.
Gogi 08.04.2009 09:37
Ibuho je napisal:
Prometu od Logatca do Vrhnike se izognes, da gres na Medvedje Brdo-Rovte-Smrecje-Vrhnika.

Vrhnika-Smrecje-Ziri-Hot avlje-Hotovlja-Pasja Ravan-Crni Vrh-Polhov gradec-Horjul-Vrh. 80km, verjetno okoli 1100-1200 visincev. 3 ure.

Hvala za idejo!
armstrong_rules 08.04.2009 12:02
**pero** je napisal:
Zelo mi je všeč sledeča tura: Vrhnika - Logatec - Hotedršica - Godovič - Črni Vrh - Col - Višnje - Podkraj - Kalce - Logatec - Vrhnika .. in jo večkrat z veseljem odpeljem. Nanese cca 80 km, jaz grem z Bevk in je 88 km.
Če je kdo zainteresiran za omenjeno rundo in je bodisi z Bevk, Vrhnike, Logatca,..: vabim, da se pomatramo skupaj. :arrow: ;)

Danes grem odpeljat ta krog in sicer okrog 15.00 iz Stare Vrhnike. Pri Mantovi na vrhniki bom ob 15:10.
Ich 08.04.2009 12:46
**pero** je napisal:
2. Ja, ne spada; tema je 'Notranjska runda', ne pa da mi kar nekdo praša, če gre kater dons ob 16-ih kam..?!

1. to ni blu bistveno za razumevanje..
2. a če bi šel nekdo isto rundo sam 15 min kasnej bi mogu odpirat novo temo???
armstrong_rules 08.04.2009 17:42
5ra je napisal:
To je tudi moj priljubljeni krog, ga tud jest večkrat odpeljem z ene ali druge strani. Nanese pa okoli 1000 višincev, pa dol pr Colu in Podkraju je toplejš pa dostkrat piha ;)

Na srečo je danes od Cola proti stari pošti pihal direkt v hrbet :D .

Danes sem imel čas 2h 38 min 5 sek, merjeno na Vrhniki pri tovarni IUV. Ker vem, kako ga žgeš v klanec, moraš tudi ti imet čas krepko pod 3 ure za ta krog.
**pero** 08.04.2009 19:33
Ich je napisal:
**pero* * je napisal:

1. to ni blu bistveno za razumevanje..
2. a če bi šel nekdo isto rundo sam 15 min kasnej bi mogu odpirat novo temo???

Pa dobr.. a se ti zdi da je blo mišlen za to rundo.. nej drugič napiše, ne pa kr 'a gre kdo dons ob štirih kam?' .. jest si loh predstavlam to kot v Kopru al pa v Celju.. :idea: :roll:

No, drgač sm pa dons šel na Šentjošt pa naprej v Smrečje pol pa nazaj na Vrzdenc in si nisem mel kaj, da ne bi šel še čez Brezje na Dobrovo; je tako lepo JV-nik v hrbet nažigal. Pol je blo pa mal teži nazaj prot Vrhnk seveda.. ;) 81 km, cca 1000 višincev.

@armstrong_rule s, dober si, zame prehiter. :lol: Verjamem pa, da je bilo hudičevo lažje v tist klanec od Cola gor rint, s pomočjo vetra.
Kok si šel pa kej po tisti ravnini (klanec dol, na Col)? Al pa kok si šel max kdaj..? Tko me zanima.. ;)
armstrong_rules 08.04.2009 19:50
**pero** je napisal:

@armstrong_ rules, dober si, zame prehiter. :lol: Verjamem pa, da je bilo hudičevo lažje v tist klanec od Cola gor rint, s pomočjo vetra.
Kok si šel pa kej po tisti ravnini (klanec dol, na Col)? Al pa kok si šel max kdaj..? Tko me zanima.. ;)

Gor proti Stari pošti je šlo res fajn, mimogrede, spotoma sem posnel še 2 filmčka, če te zanima, ju lahko dam gor.

Navzdol proti Colu sem šel zelo previdno zaradi bočnih sunkov vetra-ne več kot 60.

Mojo največjo hitrost 89 km/h sem dosegel na ravnini v zavetrju avtobusa-takrat sem bil še mlad in neumen :roll:
**pero** 09.04.2009 21:34
Lepo, lepo.. Kok si šel pa po tistm klancu s Črnga Vrha največ, če pomniš? :)

Bi mogoče šel kdo v soboto odpeljat ta krog?
**pero** 12.04.2009 10:04
Gre kdo mogoče danes to rundo cca ob 14h? Al pa kakšno drugo traso, javte se.. Da dobim družbo.. :)
Ninockaa 18.04.2009 08:50
gre dons kdo odpelat eno rundo po notranjski ? jst štartam z Vrhnke čez cca. kšno uro, ampak smer še ni čist specificirana :D al z Vrhnke na Logatec, al pa na Smrečje pa čez Žiri.....
**pero** 08.05.2009 17:36
Mogoče za jutri dopoldne kak kandidat, da odpeljemo skupaj kako po Notranjski? Mi je dolgčas iti sam, bom zelo vesel družbe. Ni nujno, da ta trasa, lahko tudi kaj drugega, s predlogi na plan.. ;)

Lp, Pero
Spiro 08.05.2009 18:53
Ibuho je napisal:
Gogi je napisal:
**pero* * je napisal:

Gog i je napisal:

Ta krog obožujem ker:
- lepi razgledi

Na tole rundo bi jaz šu, sam če greš u nedelo, u pondelk mam službo. Mam pa gorca in nism ne vem kak profi tko da glede tempa bi se mogla dogovort, pa še zjutr je manj prometa, popoldne je pa formula
Spiro 09.05.2009 17:08
A bi kdo šu jutr dopoldne kako turo po notranjski odpelat, zjutr ob 8h da bi šli iz Vrhnike
1 2
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI