Greš z menoj
13.09.2024
OD STOLPA DO STOLPA; 25.05.2024; Lendava
Ob 11:27, pinjo73
G je napisal: |
zdravo a gre kdo danes ob stirih kam? lp luka naj poklice na 041404176 |
Gogi je napisal: |
Tudi jaz bi se kdaj pridružil iz Vrhnike. Ampak mi pred 16h ne ustreza. |
**pero** je napisal: |
[quote=" G"]zdravo a gre kdo danes ob stirih kam? lp luka naj poklice na 041404176 |
Mah, noben se mi zgleda jutr ne bo prdružu, tko da bom šel najverjetneje eno drugo in sicer: Bevke - Vrhnika - Ligojna - Horjul - Vrzdenec - Butajnova - Lučine - Gorenja vas - Trebija - Žiri - Rovte - Logatec - Vrhnika - domov. |
**pero** je napisal: | ||
Bi prišlo upoštev, takrat, ko bo dobra svetloba tja do 20-ih. Še kak mesec.. |
Gogi je napisal: | ||||
Sej že zdej ni panke. Oni dan sem odpeljal krog 90km in od oka 1500 višincev. Startal iz Vrhnike ob 16.15 in se vrnil še v svetlem ob 19:45. Trasa je bila: Vrhnika-Horjul-Šentjošt-Luc ine-Gorenja vas-Žiri-Idrija-Gore-Medvedj e brdo-Logatec-Vrhnika Ta krog obožujem ker: - je zelo malo prometa (z izjemo Logatec-Vrhnika) - razgibana trasa (položni in strmi klanci, hupserji, ravnice) - lepi razgledi No kakorkoli, če boš kdaj štartal kasneje, sporoči. Se rade volje pridružim. |
Gogi je napisal: | ||||
Sej že zdej ni panke. Oni dan sem odpeljal krog 90km in od oka 1500 višincev. Startal iz Vrhnike ob 16.15 in se vrnil še v svetlem ob 19:45. Trasa je bila: Vrhnika-Horjul-Šentjošt-Luc ine-Gorenja vas-Žiri-Idrija-Gore-Medvedj e brdo-Logatec-Vrhnika Ta krog obožujem ker: - je zelo malo prometa (z izjemo Logatec-Vrhnika) - razgibana trasa (položni in strmi klanci, hupserji, ravnice) - lepi razgledi No kakorkoli, če boš kdaj štartal kasneje, sporoči. Se rade volje pridružim. |
Ibuho je napisal: |
Prometu od Logatca do Vrhnike se izognes, da gres na Medvedje Brdo-Rovte-Smrecje-Vrhnika. Prva predlagana Vrh-Log-Col-Podkraj--- je za moj okus prevec prometna. Sam grem dostikrat letos to: Vrhnika-Smrecje-Ziri-Hot avlje-Hotovlja-Pasja Ravan-Crni Vrh-Polhov gradec-Horjul-Vrh. 80km, verjetno okoli 1100-1200 visincev. 3 ure. Ce bo vreme, grem v ned ali pon, start ob 8,00, ce gre kdo zraven. |
Zelo mi je všeč sledeča tura: Vrhnika - Logatec - Hotedršica - Godovič - Črni Vrh - Col - Višnje - Podkraj - Kalce - Logatec - Vrhnika .. in jo večkrat z veseljem odpeljem. Nanese cca 80 km, jaz grem z Bevk in je 88 km. Če je kdo zainteresiran za omenjeno rundo in je bodisi z Bevk, Vrhnike, Logatca,..: vabim, da se pomatramo skupaj. |
1. Če bi vsaj pravilno citiral! 2. Ja, ne spada; tema je 'Notranjska runda', ne pa da mi kar nekdo praša, če gre kater dons ob 16-ih kam..?! |
5ra je napisal: |
To je tudi moj priljubljeni krog, ga tud jest večkrat odpeljem z ene ali druge strani. Nanese pa okoli 1000 višincev, pa dol pr Colu in Podkraju je toplejš pa dostkrat piha |
Ich je napisal: | ||
1. to ni blu bistveno za razumevanje.. 2. a če bi šel nekdo isto rundo sam 15 min kasnej bi mogu odpirat novo temo??? |
@armstrong_ rules, dober si, zame prehiter. Verjamem pa, da je bilo hudičevo lažje v tist klanec od Cola gor rint, s pomočjo vetra. Kok si šel pa kej po tisti ravnini (klanec dol, na Col)? Al pa kok si šel max kdaj..? Tko me zanima.. |
Ibuho je napisal: | ||||||
Prometu od Logatca do Vrhnike se izognes, da gres na Medvedje Brdo-Rovte-Smrecje-Vrhnika. Prva predlagana Vrh-Log-Col-Podkraj--- je za moj okus prevec prometna. Sam grem dostikrat letos to: Vrhnika-Smrecje-Ziri-Hot avlje-Hotovlja-Pasja Ravan-Crni Vrh-Polhov gradec-Horjul-Vrh. 80km, verjetno okoli 1100-1200 visincev. 3 ure. Ce bo vreme, grem v ned ali pon, start ob 8,00, ce gre kdo zraven. |
Če je kdo zainteresiran za omenjeno rundo in je bodisi z Bevk, Vrhnike, Logatca,..: vabim, da se pomatramo skupaj.