Greš z menoj
17.01.2025
Lepa tura
Ob 15:50, presna
KAVITATOR+ je napisal: |
to bo pa težka |
Grampy je napisal: |
Pa glih jutr ne morem! |
mara-tonka je napisal: |
zivjo, eno stavno receno, ne da se mi vec sama kolesariti in tekati naokoli... Ce je kdo iz okolice Vrhnike (kar se mene tice mi je povsem vseeno od kog ste, samo da ste za druzbo), in bi bil pripravljen z menoj, enkrat, dvakrat, trikrat tedensko, odvisno od casa in vremena, preteci sem pa tja desetko na Ljubljanskem barju, ali pa prekolesariti par 10 km v okolici Ljubljanskega barja, se mi prosim oglasite.... (tempo,... po obcutku ![]() Vesela bom vase druzbe! |
takolele, najlepsa hvala danes Galoperju za druzbo na kolesu in prijeten klepet. ![]() Se kdo? Se kdaj? |
Bi znalo biti da bi se kje srecala... kar veliko tam okoli srecujem nekega deckota na specialki z dolgimi lasmi .... |
enostavno receno, ne da se mi vec sama kolesariti in tekati naokoli...
Ce je kdo iz okolice Vrhnike (kar se mene tice mi je povsem vseeno od kog ste, samo da ste za druzbo), in bi bil pripravljen z menoj, enkrat, dvakrat, trikrat tedensko, odvisno od casa in vremena, preteci sem pa tja desetko na Ljubljanskem barju, ali pa prekolesariti par 10 km v okolici Ljubljanskega barja, se mi prosim oglasite.... (tempo,... po obcutku
Vesela bom vase druzbe!