Greš z menoj
17.01.2025
Lepa tura
Ob 15:50, presna
vrhi je napisal: |
Vaše izkušnje ali mnenja o omenjenem perilu.Sem si ravno nabavil nekaj od skins-a. |
palcica je napisal: |
Se pr nas kje da to vidt pa kupt? |
Tzuli je napisal: |
V nemških (mountain) bike revijah piše da je tale kompresija navadna buča in da ni NIKAKRŠNIH dokazov da bi kompresijska oblačila na karkoli pozitivno vplivala. |
Potem pa najboljše da si glavo na tesno poviješ z elastičnim povojem. ![]() Nočem biti pameten samo povem kaj sem prebral, tudi jaz imam hlače s kompresijskim delom. ![]() |
Lej, hecal sem se. Zato je tudi smiley na koncu. |
Potem pa najboljše da si glavo na tesno poviješ z elastičnim povojem. ![]() Nočem biti pameten samo povem kaj sem prebral, tudi jaz imam hlače s kompresijskim delom. ![]() |
k.r.e.g.l je napisal: | ||
Vse artikle lahk vidiš pri glavnem uvozniku blizu Slovenj Gradca. V tem bo oblečen Robič sedaj v Avstraliji, pa še Skins mu bo dal spremljevalno vozilo tam!!! Drgač pa ma UV zaščito 50+ !!! Tega nima noben kolesarski dres |
V nemških (mountain) bike revijah piše da je tale kompresija navadna buča in da ni NIKAKRŠNIH dokazov da bi kompresijska oblačila na karkoli pozitivno vplivala. |
Jello je napisal: |
Če ni nobenega učinka a so pol kompresijske nogavice na dirkah prepovedane zato ker so grde za gledat? |
fopa je napisal: | ||||
Kdo je uvoznik v SG? |
AndrejZ je napisal: | ||||||
Mislim, da je uvoznik CONTAL. |
Wallace je napisal: |
Sam uporabljam CEP nogavice s kompresijo in komaj čakam na kolesarsko in tekaško kolekcijo. Saj kar se tiče nogavic moram rečt da so super tako za tek kot za na kolo. |
Jello je napisal: |
Če ni nobenega učinka a so pol kompresijske nogavice na dirkah prepovedane zato ker so grde za gledat? |
Tole:
http ://www.skins.net/au/en/Product s/BioAcceleration_Technology/s port/powersox/default.aspx
Pa Brajkota sem v Trstu na Giru slikal s tem.