Kompresijsko perilo

Domov > Forum > Kompresijsko perilo

Kompresijsko perilo

SORTIRAJ PO:
vrhi 18.10.2009 17:08
Vaše izkušnje ali mnenja o omenjenem perilu.Sem si ravno nabavil nekaj od skins-a.

Tole:
http ://www.skins.net/au/en/Product s/BioAcceleration_Technology/s port/powersox/default.aspx

Pa Brajkota sem v Trstu na Giru slikal s tem.
grisley 18.10.2009 17:10
Drago ko žafran :D
vrhi 18.10.2009 17:18
Drago ja,samo ali upraviči ta nakup,z ozirom da pa je toooliko lepega o tem napisano. :) V končni fazi ko to enkrat kupiš pa lahka imaš zeeelo dolgo,o perilu govorim,ne mislim o kolesarskih hlačih . 8)
grisley 18.10.2009 17:35
Se strinjam vrhi, sem pa slišal od kolega, ko je sprobal majico z dolgimi rokavi, da moraš biti prav talent da jo spraviš nase . Ko pa jo imaš na sebi je občutek dober, to pa ja !
Zgubich 18.10.2009 17:54
sxins je zakon-dokolenke,rokavniki,dol ge hlače,...to bi moral imeti vsak kolesar..
palcica 18.10.2009 18:21
Se pr nas kje da to vidt pa kupt?
braneM 18.10.2009 18:32
vrhi je napisal:
Vaše izkušnje ali mnenja o omenjenem perilu.Sem si ravno nabavil nekaj od skins-a.

Madonca ga boš letu,.... 8)
grisley 18.10.2009 18:37
palcica je napisal:

V Slovenj Gradcu
vrhi 18.10.2009 18:45
palcica je napisal:

Drugače pa Heli iz ljubnega,mi je zrihtal.
Ja pa kaka majca čez zimo bo tud padla .

Sven: UPAM.

Train harder/Play Longer/Recover Faster
Tzuli 18.10.2009 19:12
V nemških (mountain) bike revijah piše da je tale kompresija navadna buča in da ni NIKAKRŠNIH dokazov da bi kompresijska oblačila na karkoli pozitivno vplivala.
vrhi 18.10.2009 19:31
Tzuli je napisal:
V nemških (mountain) bike revijah piše da je tale kompresija navadna buča in da ni NIKAKRŠNIH dokazov da bi kompresijska oblačila na karkoli pozitivno vplivala.

Ja res je dost tudi v glavi,psihi,če se tam prepričaš je vse lažje,al pa težje. :lol:
Tzuli 18.10.2009 19:37
Potem pa najboljše da si glavo na tesno poviješ z elastičnim povojem. :)

Nočem biti pameten samo povem kaj sem prebral, tudi jaz imam hlače s kompresijskim delom. ;)
Nejcc 18.10.2009 19:55
kaj pa za odpravljanje težkih nog, če ceu dan zdiš u šol pa se pajsaš po lublan?
KAVITATOR+ 18.10.2009 19:59
doma hladen vroč tuš...izmenjavaš na 2min...zaključiš z mrzlo vodo
vrhi 18.10.2009 20:21
Tzuli je napisal:

Nočem biti pameten samo povem kaj sem prebral, tudi jaz imam hlače s kompresijskim delom. ;)

al pa daš glavo v šraufštuk,Ja :( saj veš da nism mislil z tem na povoje itd. ampak na placebo učinek,se pravi da če se prepričaš pol deluje,vrjetno pa vse revije tudi niso pisale samo o negativnih stvareh kompresijskega perila,samo vsak človek pač prebere,pobere,pač tisto kar najraje SLIŠI. :?
Tzuli 18.10.2009 20:22
Lej, hecal sem se. Zato je tudi smiley na koncu.
vrhi 18.10.2009 20:45
Tzuli je napisal:
Lej, hecal sem se. Zato je tudi smiley na koncu.

Evo še mojga :lol: ,da ne boš mislu,da hočem težit :roll: sam naglas razmišljam :ups:
nemelk 18.10.2009 20:51
Tzuli je napisal:

hahhhahhah...pa tictac pod jezik...boš letel ko sneta skira :)
k.r.e.g.l 18.10.2009 22:04
palcica je napisal:

Vse artikle lahk vidiš pri glavnem uvozniku blizu Slovenj Gradca.
V tem bo oblečen Robič sedaj v Avstraliji, pa še Skins mu bo dal spremljevalno vozilo tam!!!
Drgač pa ma UV zaščito 50+ !!! Tega nima noben kolesarski dres
Kevo 18.10.2009 22:12
pa neki defenitivno nekaj je na tem, že občutek ko maš to gor je fajni.Sej mata adidas pa nike tud tto perilo ko še lepše zgleda 8)
fopa 19.10.2009 06:07
k.r.e.g.l je napisal:
palcica je napisal:

V tem bo oblečen Robič sedaj v Avstraliji, pa še Skins mu bo dal spremljevalno vozilo tam!!!

Kdo je uvoznik v SG?
ur 19.10.2009 07:55
Tzuli je napisal:

tako je...vsak boljši proizvajalec kol. oblačil ima v opisu izdelka, da so hlače kompresijske in da pomagajo pri športni aktivnosti itd itd.....to je samo marketing.....koliko je pa realni učinek kompres. oblačil pa je zelo vprašljivo...
Jello 19.10.2009 10:32
Če ni nobenega učinka a so pol kompresijske nogavice na dirkah prepovedane zato ker so grde za gledat?
vrhi 19.10.2009 11:55
Jello je napisal:
Če ni nobenega učinka a so pol kompresijske nogavice na dirkah prepovedane zato ker so grde za gledat?

Kaj so prepovedane,tega pa nisem vedel,pa še vrjetno tiste ,višje rangirane tekme.
Wallace 19.10.2009 14:19
Sam uporabljam CEP nogavice s kompresijo in komaj čakam na kolesarsko in tekaško kolekcijo. Saj kar se tiče nogavic moram rečt da so super tako za tek kot za na kolo.
AndrejZ 19.10.2009 14:22
fopa je napisal:
k.r.e.g .l je napisal:
palcica je napisal:

Kdo je uvoznik v SG?

Mislim, da je uvoznik CONTAL.
fopa 19.10.2009 14:59
AndrejZ je napisal:
fopa je napisal:
k.r.e.g .l je napisal:
palcica je napisal:

Hvala!

Kdo je uvoznik v SG?

Mislim, da je uvoznik CONTAL.
vrhi 19.10.2009 17:45
Wallace je napisal:
Sam uporabljam CEP nogavice s kompresijo in komaj čakam na kolesarsko in tekaško kolekcijo. Saj kar se tiče nogavic moram rečt da so super tako za tek kot za na kolo.

Tele CEP kompresijske nogavice so kar cenjene pri triatloncih,zadnjič videl na linku od Sergej-a
ZigaK 19.10.2009 19:36
Jello je napisal:

resno?
vrhi 19.10.2009 19:44
Še ena kompresijska firma,uvoznik Bubašport. 2XU
Za tiste ki pravijo ,da ni učinka.

http://www. 2xu.com/compression/benefits.h tml
1 2
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI