Greš z menoj
17.01.2025
Lepa tura
Ob 15:50, presna
PingWin je napisal: |
Na, pa smo kamničani spet izviseli! ![]() |
FAUSTO je napisal: |
[.....-čez Belgijo-.... |
areh je napisal: | ||
![]() Čez Belgijo? A to ja taka fora, kot v Celju, kjer imajo svoje Dolomite ![]() lpA |
Ob torkih imajo Bambiji ob sredah pa Glasovci, tko, da edin ponedeljek(takrat majo dirkači pavze...tud bi ne bilo slabo, ker bi šli bl počas ![]() Četrtek je odličen in glede na to, da ni veliko km je fajn za brzinski uvod prihajajočega vikenda!? No, se bomo uskladili... Premišljeval sem tudi, da bi šli samo Kr-Jezersko in nazaj...ampak... |
Moj predlog trase je Pod gorami...torej start pred ex Gorenjskimi oblačili, ker je tam tudi parkirišče - Kokrica - Mlaka - Tenetiše - Trstenik - Goriče - Golnik - Seničmo-Križe- pod bazenom mimo bazena-Bistrica-Pod gorami-Brezje-Podnart-Naklo-c ilj pred Gorencom...slabih 60km |
Na, pa smo kamničani spet izviseli! ![]() |
BorutV je napisal: | ||
Kje imaš na tej trasi možnost vozit 50+ s hitrimi smenami? Takole je treba v zadnjem delu: ...pod gorami - Podvin - Posavec - Podbrezje - Kovor - Tržič (deteljica) - Križe - Duplje - Žeje. Cilj pri križu par 100m naprej od table za konec vasi Žeje. Tudi tako en kup možnosti za krajšanje: Kovor - Križe, za še večje luzerje pa Podbrezje direkt na Žeje. Potem se fajn razpeljete do gostilne, jaz pa domov, ker bom denarnico doma pozabu. |
IZO je napisal: | ||
Ja, a rabiš Ljubljančane ali pa Kranjčane za svojo rundo? A nas ni zadosti? Vse kar rabiš reči je, štart v sredo ob štirih na rondoju pred KIKom. Recimo?! ![]() |
Ta ideja, da bi združil Kranjčane in Kamničane se mi zdi vrhunska...sam pol bi pa blejci, radolčan, lesčan...jamral....seti se Mujo, seti se Mujo... BRAINSTORMING.... ![]() |
laufar je napisal: | ||
Blejci, leščani, radolčani smo pa le ta zgorni gorenci, kamničani so pa ta spodni, tko da................. |
Ta spodnji smo bli zmeri za sodelovanje, ta zgornji so pa itak vedno sami zase ![]() |
PingWin je napisal: | ||||
Ta spodnji smo bli zmeri za sodelovanje, ta zgornji so pa itak vedno sami zase ![]() |
Moj predlog trase je Pod gorami...torej start pred ex Gorenjskimi oblačili, ker je tam tudi parkirišče - Kokrica - Mlaka - Tenetiše - Trstenik - Goriče - Golnik - Seničmo-Križe- pod bazenom mimo bazena-Bistrica-Pod gorami-Brezje-Podnart-Naklo-c ilj pred Gorencom...slabih 60km |
Po zgledu Dolske runde sem prišel na idejo, da bi naredili še Kranjsko rundo.
Razlogi za:
-ker je še nimamo
-ker je v Kranju in okolici vse več "hitrih" kolesarjev
-ker se spodobi, da jo Kranj ima
-ker je vse več takih rekreativcev, ki se radi hitro vozijo s kolesom
Razlogi proti:
-jih ni
-je nevarno
-se ne sme dirkati po cestah, če ni dirka
Trasa je glavni problem in se težko spelje za vsak okus
Moj predlog trase je Pod gorami...torej start pred ex Gorenjskimi oblačili, ker je tam tudi parkirišče - Kokrica - Mlaka - Tenetiše - Trstenik - Goriče - Golnik - Seničmo-Križe- pod bazenom mimo bazena-Bistrica-Pod gorami-Brezje-Podnart-Naklo-c ilj pred Gorencom...slabih 60km
Dirkači pravijo, da je pretežka za nas rekreativce in da bodo oni spet sami tupili korog...ampak jaz pravim, da je za nas vsaka pretežka, če se primerjamo z njimi. Na tej trasi so možne tudi krajšave tako kot na Dolski.
Predlogi so dobrodošli.
Dan bi bil četrtek.
Začne se takoj ko prestavijo uro.
Kaj menite?