Glasova kolesarska preja

Domov > Forum > Glasova kolesarska preja

Glasova kolesarska preja

SORTIRAJ PO:
alesko05 08.04.2010 08:23

Upam, da ni že kakšna tema odprta na Gorenjski glas runde.

Včeraj smo šli na neuradno GG rundo (pomoje je bila prva letošnja) in smo odpeljali tole:

connect.g armin.com/activity/29345849 >

Vem, da je kr nekaj sodelujočih kolesarjev tudi na temu forumu, tako da naj se malo javijo :)

stoico 08.04.2010 12:38
Ja včeraj je bila še neuradna runda GG. Uradna bo naslednji teden, tako pravijo vodilni.
Drugače je bilo pa OK, za nekatere malenkostno prehitro ampak smo se počakali, si pomagali in tudi zmogli.
Na koncu nisem šel na regeneracijski napitek (je bila že večerja na mizi), čeprav mi je Bojan nekaj obljubljal. Pa drugič, še bo čas.
alesko05 09.04.2010 12:39
Hmm...sem mislil, da se bo še kakšen javil...
FAUSTO 09.04.2010 12:55
Evo, še mene :mrgreen:
Neuradni začetek, uradni pa v sredo 14. aprila, dan pred plačo! :mrgreen:

Že na neuradnem je bil fletn peloton...kar je zelo vzpodbudno!
alesko05 13.04.2010 09:12
Kam se gre jutri?
stoico 13.04.2010 16:01
Verjetno bomo kje pod streho in na toplem. :mrgreen:
Drugače pa piše v današnjem GG.
FAUSTO 13.04.2010 17:22
Skupina A gre v Preddvor in nazaj.
Skupina B in C gresta čez Preddvor na Možjanco-Olševek-Šenčur-B ritof-Kranj

Cilj je tradicionalen: pred Gorencom

Člani vabljeni!!
tischler 13.04.2010 18:07
FAUSTO je napisal:
Skupina A gre v Preddvor in nazaj.
Skupina B in C gresta čez Preddvor na Možjanco-Olševek-Šenčur-B ritof-Kranj

Cilj je tradicionalen: pred Gorencom

Člani vabljeni!!

Hopla, to je pa moj rejon. Če bo dež, bom imel blizu. Najbolje, da za vsak slučaj na Možjanci postavim šotor z mizo in dvema gajbama soka - enega zelenega in rdečega . kot mi je znano slednjega pijem sam
alesko05 14.04.2010 13:48
Hmmm...zgleda, da bo dež....:(
FAUSTO 14.04.2010 15:44
Svab kaže :?
tischler 14.04.2010 15:54
Pa ravno danes dež, ko imam rojstni dan in sem nameraval častit. Sploh se ne morem potolažiti.

Kaj čem, pa naslednje leto, ali pa tiso sredo, ki bo zopet 14. 4.

na Možjanci sneži , temperatura -2
dando 14.04.2010 16:12
tischler je napisal:
Pa ravno danes dež, ko imam rojstni dan in sem nameraval častit. Sploh se ne morem potolažiti.

Kaj čem, pa naslednje leto, ali pa tiso sredo, ki bo zopet 14. 4.

na Možjanci sneži , temperatura -2

Vse najboljše! :D
alesko05 14.04.2010 16:40
Pri nas je sonce...tako, da grem pogledat če bo kdo prišel...:)
ANQUETIL 14.04.2010 18:41
Tišler vse najboljše.
dando 14.04.2010 20:53
Mislim,da nas je štartalo 13.Jaz sem v Zalogu zavil za Lahovče,ker se mi je mudilo domov.

Kje ste pa padl?Upam,da se ni kdo poškodoval. :(
tischler 14.04.2010 21:24
Evo, zdajle sem prišel domov, iz prve letošnje runde Gorenjskega glasa.
Najprej hvala vsem za čestititke, škodal e, da vas ni bilo pri Gorencu zraven, kjer smo se pošteno poveselili, pa tudi v gostišču so nas bili veseli. Za naslednjo sredo smo rezervirali 50 stolov - dogovorjeno.
Oblaki so nam ves čas grozili, vendar smo se jim uspešno izmikali. Kjer je bilo jasno, tam smo bili mi.
Danes je bil tudi idealen dan, da sem testiral nov dres. Moram reči, iskreno, da je super. Ni me zeblo, prav prijetno sem se počutil. Morda bi ga moral le prej oprati, ker mi je pod sedežem drsel - SUPER JE !!!! Vsem ga priporočam
Glede padca, tik pred semaforjem v Kranju - ni bilo nič hudega. Če se ne motim, Matjaž iz Stražišča je dobil odrgnine po dlani in udarec po roki. Zagoavljal mi je, da ni nič hudega. Upam, da se kmalu vidimo na naslednji rundi in da boš postal naš član. Če bereš ta forum, se prosim javi! SREČNO!
Prijetna osvežitev je bila tudi zelo prijetna kolesarka s kito, ki žal ni zbrala pogum, da bi se z nami poveselila na cilju. Upam, da se še vidimo in da se oglasiš na tem mestu. Upam, da tempo ni bil prehud.
Svoje misli pa bi rad strnil z ugotovitvijo, da je lepo biti član skupnosti, ki živi, se zna družiti, zabavati in ima globoke korenine, ki poganjajo na rodovitni zemlji poželjenja po zdravi rekreaciji in pozitivnem, naprednem razmišljanju.
SEZONA JE ODPRTA, VELIKO VESELJA NAS ŠE ČAKA!
FAUSTO 14.04.2010 21:51
Tišler, če bi pa vedu, da maš rojstni dan bi pa dežju navkljub prišel :mrgreen:
Vse najboljše!!

Sezona je odprta...se strinjam tud, da bo srečna in vesela!!
pingwin 14.04.2010 22:16
Bemti!
Kranj, kolesarska obljubljena dežela!
:twisted:
dando 15.04.2010 06:33
tischler je napisal:
Evo, zdajle sem prišel domov, iz prve letošnje runde Gorenjskega glasa.
Najprej hvala vsem za čestititke, škodal e, da vas ni bilo pri Gorencu zraven, kjer smo se pošteno poveselili, pa tudi v gostišču so nas bili veseli. Za naslednjo sredo smo rezervirali 50 stolov - dogovorjeno.
Oblaki so nam ves čas grozili, vendar smo se jim uspešno izmikali. Kjer je bilo jasno, tam smo bili mi.
Danes je bil tudi idealen dan, da sem testiral nov dres. Moram reči, iskreno, da je super. Ni me zeblo, prav prijetno sem se počutil. Morda bi ga moral le prej oprati, ker mi je pod sedežem drsel - SUPER JE !!!! Vsem ga priporočam
Glede padca, tik pred semaforjem v Kranju - ni bilo nič hudega. Če se ne motim, Matjaž iz Stražišča je dobil odrgnine po dlani in udarec po roki. Zagoavljal mi je, da ni nič hudega. Upam, da se kmalu vidimo na naslednji rundi in da boš postal naš član. Če bereš ta forum, se prosim javi! SREČNO!
Prijetna osvežitev je bila tudi zelo prijetna kolesarka s kito, ki žal ni zbrala pogum, da bi se z nami poveselila na cilju. Upam, da se še vidimo in da se oglasiš na tem mestu. Upam, da tempo ni bil prehud.
Svoje misli pa bi rad strnil z ugotovitvijo, da je lepo biti član skupnosti, ki živi, se zna družiti, zabavati in ima globoke korenine, ki poganjajo na rodovitni zemlji poželjenja po zdravi rekreaciji in pozitivnem, naprednem razmišljanju.
SEZONA JE ODPRTA, VELIKO VESELJA NAS ŠE ČAKA!

Ti si se pa raznežu,ejga. :mrgreen:
Izgleda da je blo res veselo pri Gorencu. :P
stoico 15.04.2010 09:38
Jaz sem bil v službi predolgo in nisem mogel priti.
Drugače pa, Tišler vse naj naj ... za tvoj praznik.
Pa izogibaj se grčam .. :mrgreen:
alesko05 21.04.2010 09:54
Hmmm....a danes pa tole:

Skupina A: GG-Kokrica-mimo Valyja-skozi Belo-Preddvor in nazaj skozi Bašelj-Čadovlje in po kolesarski stezi do Bobovka-mimo Valyja-Kokrica do Gorenca.

Skupini B in C gresta prav tako do Preddvora, vendar nadaljujeta do Možjance. Spust nazaj po isti poti: Olševek-Šenčur-Britof-Milj e-Hotemaže-Preddvor-Bela-Kokr ica-Gorenc.

Samo, da ne bo spet kej dežja...:)
slavko1 21.04.2010 11:39
Pa kaj a to se gre na ful, a se gre na izzi? A niso te trase malo prelahke...No sam vprašam. :D
Rokipoki 21.04.2010 11:47
slavko1 je napisal:
Pa kaj a to se gre na ful, a se gre na izzi? A niso te trase malo prelahke...No sam vprašam. :D

Lej v klanc gor na Možjanco na tavelko šajbo pa gasa...bo hmal trasa težka ratala...mal heca :D .... drgač je pa kamr kol se gre z GG je vedno fletna tura, fletn temp... za dirkat mas pa KK :D
alesko05 21.04.2010 20:41
Evo...današnja turca je bila:

http://connect.g armin.com/activity/30801388 >
dando 21.04.2010 20:52
alesko05 je napisal:
Evo...današn ja turca je bila:

<span class="bb-url">& lt;a rel="external" href="http://connect.gar min.com/activity/30801388" ;>http://connect.garmin.com /activity/30801388</a>&l t;/span>

Zanimivo, samo zakaj maš hitrosti v miljah?
alesko05 21.04.2010 20:59
dando je napisal:
alesko0 5 je napisal:
Evo...današn ja turca je bila:

<span class="bb-url">& lt;a rel="external" href="http://connect.gar min.com/activity/30801388" ;>http://connect.garmin.com /activity/30801388</a>&l t;/span>

Zanimivo, samo zakaj maš hitrosti v miljah?

Desno zgoraj lahko prestaviš v metrično...tko majo narejen...full je čuden...
dando 21.04.2010 22:18
Se mi je zdelo,da se mora prestavit,pa nisem najdu. :ups:
tischler 22.04.2010 09:28
Ja včeraj ni bilo slabo, Kar nekaj nas je bilo.
Temoeratura čez 20, ki se je spustila zvečer na 5. Fausto je imel prav, da je treba ta dolge gate oblečt. Žal pa ga moram okarat, ker na Možjanco ni pokazal nobenega spoštovanja - kar rinu pa rinu je, dokler ni bil na vrh. Že na dnu me je zanimalo, kdo bo drugi in po 10 minutah je bil odgovor na dlani - Fausto
Zame je bila čast in uspeh že to, da sem ga lahko v hrbet gledal, ko je zapeljal mimo hruške na Možjanci, kjer je tudi prometni znak z omejitvijo 20 km na uro. Fausto je kriv, ... in ne nazadnje bi v klancu zaradi njega skoraj dušo in srce pozabil.

Lepo in pohvalno pa je, da smo počakali vsi skupaj na dnu, zaradi defekta.
alesko05 27.04.2010 08:23
Kam se gre danes?
1 2 3 ... 77
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI