Greš z menoj
17.01.2025
Lepa tura
Ob 15:50, presna
FAUSTO je napisal: |
Skupina A gre v Preddvor in nazaj. Skupina B in C gresta čez Preddvor na Možjanco-Olševek-Šenčur-B ritof-Kranj Cilj je tradicionalen: pred Gorencom Člani vabljeni!! |
tischler je napisal: |
Pa ravno danes dež, ko imam rojstni dan in sem nameraval častit. Sploh se ne morem potolažiti. Kaj čem, pa naslednje leto, ali pa tiso sredo, ki bo zopet 14. 4. na Možjanci sneži , temperatura -2 |
tischler je napisal: |
Evo, zdajle sem prišel domov, iz prve letošnje runde Gorenjskega glasa. Najprej hvala vsem za čestititke, škodal e, da vas ni bilo pri Gorencu zraven, kjer smo se pošteno poveselili, pa tudi v gostišču so nas bili veseli. Za naslednjo sredo smo rezervirali 50 stolov - dogovorjeno. Oblaki so nam ves čas grozili, vendar smo se jim uspešno izmikali. Kjer je bilo jasno, tam smo bili mi. Danes je bil tudi idealen dan, da sem testiral nov dres. Moram reči, iskreno, da je super. Ni me zeblo, prav prijetno sem se počutil. Morda bi ga moral le prej oprati, ker mi je pod sedežem drsel - SUPER JE !!!! Vsem ga priporočam Glede padca, tik pred semaforjem v Kranju - ni bilo nič hudega. Če se ne motim, Matjaž iz Stražišča je dobil odrgnine po dlani in udarec po roki. Zagoavljal mi je, da ni nič hudega. Upam, da se kmalu vidimo na naslednji rundi in da boš postal naš član. Če bereš ta forum, se prosim javi! SREČNO! Prijetna osvežitev je bila tudi zelo prijetna kolesarka s kito, ki žal ni zbrala pogum, da bi se z nami poveselila na cilju. Upam, da se še vidimo in da se oglasiš na tem mestu. Upam, da tempo ni bil prehud. Svoje misli pa bi rad strnil z ugotovitvijo, da je lepo biti član skupnosti, ki živi, se zna družiti, zabavati in ima globoke korenine, ki poganjajo na rodovitni zemlji poželjenja po zdravi rekreaciji in pozitivnem, naprednem razmišljanju. SEZONA JE ODPRTA, VELIKO VESELJA NAS ŠE ČAKA! |
slavko1 je napisal: |
Pa kaj a to se gre na ful, a se gre na izzi? A niso te trase malo prelahke...No sam vprašam. |
alesko05 je napisal: |
Evo...današn ja turca je bila: <span class="bb-url">& lt;a rel="external" href="http://connect.gar min.com/activity/30801388" ;>http://connect.garmin.com /activity/30801388</a>&l t;/span> |
dando je napisal: | ||
Zanimivo, samo zakaj maš hitrosti v miljah? |
Upam, da ni že kakšna tema odprta na Gorenjski glas runde.
Včeraj smo šli na neuradno GG rundo (pomoje je bila prva letošnja) in smo odpeljali tole:
connect.g armin.com/activity/29345849 >
Vem, da je kr nekaj sodelujočih kolesarjev tudi na temu forumu, tako da naj se malo javijo