Greš z menoj
04.10.2024
kolesarjenje po gozdovih ZALE: 28.9.2024 Lendava
Ob 09:30, franklin
Zajebanec je napisal: |
A to rundo samo Radgončani vozijo,ali mogoče lahko pridemo tudi ostali. |
ODSD je napisal: |
Uf , končno kaj takega tudi pri nas. Kaj to bo 9 na zgornji avtobusni??? Pridem sigurno |
Zajebanec je napisal: |
A to rundo samo Radgončani vozijo,ali mogoče lahko pridemo tudi ostali. |
MajklNajt je napisal: |
@donmit, gremo ziher!!! Samo, ko ne bo deževalo |
cleanac je napisal: |
Prva runda je za nami. Zbrali smo se trije . Nevem kaj čakate ostali, upam pa, da se na naslednji rundi pridružite. Povprečna je bila nekje 33, morda malo več, višincev pa nekaj manj kot 600, tako, da je bil moj prvi podatek glede višincev kar malo pretiran |
cleanac je napisal: |
Prva runda je za nami. Zbrali smo se trije . Nevem kaj čakate ostali, upam pa, da se na naslednji rundi pridružite. Povprečna je bila nekje 33 , morda malo več, višincev pa nekaj manj kot 600, tako, da je bil moj prvi podatek glede višincev kar malo pretiran |
ODSD je napisal: |
Ne se bat, več nas bo boljše bo, pa bolj bo letelo. Prvič smo bli trije in sta bla oba hitrejša od mene, tak da sem se dobro namantral Po ravnem je šlo sledit, v klacne pa pač več kot sem dal ni šlo ampak sta me počakala, tak da ni blo sile |
Tulak je napisal: |
Bo treba naredit turo za nas veterane . |
Tulak je napisal: |
Bo treba naredit turo za nas veterane . |
migaj je napisal: | ||
tako |
V nedeljo 2.5.2010 bo potekala prva "Radgonska runda".
Progo lahko najdete na naslovu www.bikemap.net/ro ute/467769. Poteka pa v nasprotni smeri urinega kazalca. Višinske razlike je približno 800m, dolžina proge pa 70km.
Dobimo se ob 9:00 na avtobusni postaji v Gornji Radgoni. Predvidena povprečna je okoli 30km/h.