Greš z menoj
15.09.2023
Kolesarjenje ob nekdanjih izvirih nafte in plina; Lendava 07.10.2023
Ob 16:16, Nikita
Rainbow je napisal: |
Kul! Kolk pa se vas zbere na štartu "flandrije"? A "inštruktor" bo/je moškega spola? ![]() |
Lucy je napisal: | ||
Upam, da veliko, da se bomo lahko naučili vožnje v skupini. ''Inštru ktor'' je ženska. ![]() |
Mad_one_ je napisal: |
Pohvalno! ![]() Močno upam, da bo v naslednjih tednih "ena kandidatka več" ... ![]() |
Truplek je napisal: |
Potem bo pa to "šlamparija"! ![]() |
zabica je napisal: | ||
šlamparija sigurno ne, šleparija pa zagotovo ![]() |
Truplek je napisal: | ||||
Eh, pa ja nisi tako padla v formi? ![]() ![]() ![]() |
irmaex je napisal: | ||
Lepo, lepo ... upam, da bova takrat že dve ![]() Jutri žal še ni sigurno, ker sem še brez kolesa, pa še faks imam. |
dumr je napisal: |
to bi še jst prišel ![]() |
mateja je napisal: |
živjo ![]() mogoče se vam pa tudi jaz drug teden pridružim ![]() lp |
zabica je napisal: | ||
šlamparija sigurno ne, šleparija pa zagotovo ![]() |
faza je napisal: |
Moja se ziher že ogreva, da vsaj pogledat pride ![]() |
Dare58 je napisal: |
tlele se pa motiš Profesor ,če sme spomin ne vara je bilo sledeče Foxy je šla v akedemijo pol je blo pa konc z žensko rundo! Nej me Foxy poprav če je blo drgač ![]() lp Dare |
'Desperate Housewives'

Toplo vabljene vse začetnice v kolesarstvu, runda je namenjena učenju osnov vožnje v skupini, menjav in drugih spretnosti za lažje kolesarjenje v boljših skupinah
Primerna tudi za regeneracijo za dirkačice
Čas: sreda ob 18.00 zgolj v lepem vremenu (začele smo že prejšnjo sredo)
Zbirališče: Šmartno pod Šmarno goro (zbirališče pri cerkvi, ker je več prostora za parking kot v Tacnu na parkirišču pod Šmarno goro), dostop z AC, izhod LJ- Šmartno, Gameljne
Dolžina: okoli 50 km, natančno bo še določena glede na število in sposobnosti udeleženk
Trasa: se imenuje 'Flandrija'
Povprečna hitrost: nikoli več kot 30 km/h
Dodana vrednost za tiste, ki želijo več: na koncu dirka na Rašico (krajši intervalni trening)
Vse druge podrobnosti boste izvedele, če pridete.