Greš z menoj
15.09.2023
Kolesarjenje ob nekdanjih izvirih nafte in plina; Lendava 07.10.2023
Ob 16:16, Nikita
Marko430 je napisal: |
absolutno ![]() |
mirsika je napisal: |
lance povej tempo bo srednji ali bolj tekmovalni,ker bi se rad pridružil.lp |
lancearmstrong je napisal: | ||
odvisn od zbranih verjent povprečna na tako razdaljo okol 30-33km je nekje srednje nič tekmovalnega... |
TEX je napisal: |
Tudi midva z veseljem, kje mimo Žalca in kdaj ????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
lancearmstrong je napisal: | ||
no prav čakal sem če se boš kej oglasil ![]() ![]() |
TEX je napisal: | ||||
Fajn da se malo vidimo, podebatiramo o brevetu,pa dolžan sem za pijačo. ![]() Je pa letos bolj malo časa za kolo, pa takrat boljš tak da tale Logarska pravi balzam. Ga pa bratec letos leti, tak da zavetrje bo. ![]() |
VILI63 je napisal: |
Kak pa bo tempo? Kdaj pa mate kosila, da bote do kosila doma? ![]() Bova mogoče šla tudi midva s kolegom iz Žalca - ampak kako uro prej, pa bolj počasi ![]() ![]() Se mogoče kje srečamo. ![]() |
areh je napisal: |
Bi šou, pa sem na morju ![]() LpA |
Kak pa bo tempo? Kdaj pa mate kosila, da bote do kosila doma? ![]() Bova mogoče šla tudi midva s kolegom iz Žalca - ampak kako uro prej, pa bolj počasi ![]() ![]() Se mogoče kje srečamo. ![]() |
Tud srečamo se lahko, če ne drugače ko gremo nazaj. ![]() Hja, tud šlepat se z povprečjem 30+ ni kr' tak ![]() ![]() ![]() |
mirsika je napisal: |
Fantje mladi ste in naspidirani res ste super.Lance upam da se drugič malo bolj pripravim sem prišel do luč i nazaj tako da sta vi dva mimo mene šla v bližini drešinje vasi sem za vama žvižgal ali ste tako hiter furala da me nista slišala.lp |