Greš z menoj
22.03.2023
Lepa tura
Ob 18:13, presna
_darko_ je napisal: |
Na vlado upraši,letos bodo najbrž šli vsi ![]() |
andrej74 je napisal: |
Samo vprašanje, pa brez zamere. Po božje ga častite, le zakaj ne klečite? |
slavko1 je napisal: |
Oooooooo kakšne lepe fotke. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maratonac je napisal: | ||
Tvoji so že bli pardon ne že bli , celo tisti krivonogi pleško švercer orožja je tam hodil v šolo, pa mu ni treba iti , ker kraj dobro pozna. Politične floskule pa zadrži za sebe , ker je to IZLET in ne politika. |
faza je napisal: |
Spet enkrat sem se nasmejal do solz, Truplo na kolenih pred Maršalom - ![]() ![]() ![]() |
slavko1 je napisal: |
No to da se Truplo klanja maršalu, je velika sramota. ![]() ![]() Truplo kaj praviš v svoj zagovor? |
Maratonac je napisal: |
Politične floskule pa zadrži za sebe , ker je to IZLET in ne politika. |
smrketa je napisal: |
Jaz sem skoraj 100% zraven... edino... ne vem, če ni takrat maraton Zelene doline? Košarko bom pač odpovedal, mislim, da je turnir male košarke v Slovenski Bistrici? |
SOBOTA 28. 05 proslava Dneva Mladosti v Kumrovcu . Mednarodni zabavni program.
Jaz grem . Gre še kdo ? Samo v lepem vremenu !
1. varianta : Ob 5.50 z vlakom do KK. Od tu z kolesi ~ 40 km do Kumrovca. Prihod ~ ob 10h.
Bo kdo z Štajerskega konca dol ?
2. varianta: Zbor ob 6.00 v Šentjakobu na stari cesti proti Dolu.
Pov. hitrost 25 km z tremi počitki , razdalja 145 km prihod ~ 12.30h. Tisti z večji pov. hitrostjo lahko štartajo ob 7.00
LJ-Zasavska magistrala do Hrastnika- Desna obala Save do Radeč- magistralka do KK- čez most levo in nato desno do Spodnje Pohance- na krožnem naravnost v Globoko - Bizeljsko - desno mimo cerkve do meje /Klanjec/ - takoj dvakrat levo v Kumrovec.
POVRATEK : v obeh variantah ob 15.30 do Brežic ali pa KK na isti vlak , ki odpelje iz Dobove ob 18.05. Prihod v Lj ob 20.00h