Greš z menoj
03.12.2023
Lepa tura
Ob 18:59, presna
bostja je napisal: |
Kdaj pa je predvidoma štart letošnje Barjanke... Oziroma kako je z novimi člani...ali so dobrodošli, sedaj ko ste obstoječi tako šik in enotno oblečeni ![]() |
Mad_one je napisal: |
Maratonc ... nafehtaj Bossa, da popravi ime "letošnje" Barjanke ... s tole kvako pred B-jem je noben iskalnik ne najde ... ![]() ![]() |
Caty je napisal: |
Pejmo rajš mal na morje ![]() |
brainless je napisal: |
kako povprešje pa mate ponavad ![]() |
maratonc je napisal: | ||
zanimljivo--kam pa ![]() |
andrej74 je napisal: | ||||
Saj vas lenii vabi na "giro per turisti vecchi". |
maratonc je napisal: | ||
zanimljivo--kam pa ![]() |
maratonc je napisal: |
aha HVALA uredniku ko je odmaknil "kvako" pred B. |
Caty je napisal: | ||||
Lohka Istra, lohka Italija. Po želji, lepo je povsod, čeprov je v Italiji kofe boljši ![]() |
Mad_one je napisal: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
JC29 je napisal: |
Vikend bo v osrednji Sloveniji lep, ne vem zakaj bi rinili na morje ![]() ![]() |
No, če bo kdo tule gonil naj javi. Jaz imam v soboto 4ure za narest. ![]() |
Sam sem imel v mislih popolnoma enako traso, le da štartam iz vzhodnega dela Lj (verjetno bo zraven še kolega). Za hitrost mi je vseeno, ker se trenutno ravnam samo po pulzu. Če bo prepočasi, bom pač na firngi mal pojačal ![]() |
hybrid je napisal: |
A to greste vsi s specialkami ali se najde kdo tudi z MTB oziroma je dobrodošel? |
Za vse ,ki še niste bili na Barjanski rundi ,prilagam zemljevid poteka Barjanske runde.Sama trasa SE ne bo spreminjala in ostaja taka kot je !
www.bikemap.net/ro ute/822653
Glede na to ,da je bilo prijavljenih za dres Barjanske runde KAR 20 barjancev (4. barjanke in 16
barjancev),bo res lepo za vidit rundo.
lp.J.