Greš z menoj
15.09.2023
Kolesarjenje ob nekdanjih izvirih nafte in plina; Lendava 07.10.2023
Ob 16:16, Nikita
DLteam je napisal: |
Torej... fopa, Kreativc, vsestranski, Korotan34... Bi se kaj dobili naslednji teden popoldan, naredili skupni trening in s tem začeli obnovo Koroške runde? cespla, seveda si tudi ti vabljen, če boš imel čas, za roberta pa vem, da ga nima, ker ima takšno službo... |
robertk6 je napisal: | ||
Za vikend sem definitivno zraven če se bo kaj vozlo čez teden pa mi ne gre ; sicer pa tud ne vem kako je zaenkrat z časovnico ker je ob 17.30 že tema tak da če se štarta 16.15 do teme nikakor ne naredimo 60km pa tud na temperature je še malo potrebno gledat in na to da se čez dan ko je toplo se vse topi popoldan pa zna še kaj zmrznit tak da so idealni pogoji za kak padec. |
fopa je napisal: |
Tudi meni bolj ustreza med tednom. |
Lumen je napisal: | ||
Jaz štartam že ta petek okrog 13h v Radljah ![]() |
Lumen je napisal: | ||
Jaz štartam že ta petek okrog 13h v Radljah ![]() |
robertk6 je napisal: | ||||
Kaj pa Sobota ? |
V nedeljo verjetnost dežja sicer obstaja, ampak bo majhna. Če pa že bo, bo malo kapelj zjutraj, popoldan pa ne. Tako da mislim, da se bo tudi v nedeljo dalo. Jaz v soboto planiram 80 kilometrov z 900 višinci, v nedeljo pa 97 kilometrov z 850 višinskimi metri. Vselej smer avstrija... Robi, če se mi pridružiš... ? =) Fopa, krenema midva v nedeljo skupaj? Pa mogoče še kdo zraven? |
V nedeljo verjetnost dežja sicer obstaja, ampak bo majhna. Če pa že bo, bo malo kapelj zjutraj, popoldan pa ne. Tako da mislim, da se bo tudi v nedeljo dalo. Jaz v soboto planiram 80 kilometrov z 900 višinci, v nedeljo pa 97 kilometrov z 850 višinskimi metri. Vselej smer avstrija... Robi, če se mi pridružiš... ? =) Fopa, krenema midva v nedeljo skupaj? Pa mogoče še kdo zraven? |
Vem, da je to nekoč obstajalo, da še obstaja a je vse skupaj zelo neuradno in se vse skupaj skozi kolesarsko sezono dogaja bolj po redko. Zato odpiram to temo, da bi se tukaj lahko dogovarjali tedensko za termine koroške runde.
Poglejmo, koliko se nas lahko zbere. Dobrodošli torej vsi od Črne na Koroškem, do Mislinje pa vse do Radelj ob Dravi. Seveda dobrodošli tudi ostali.
Predlagam, da bi letošnjo sezono koroške runde odprli v torek, 28. februarja ob 16:00 uri. Podali bi se na okrog 60 kilometrov dolg skupni trening, torej cca. 2 uri. Za traso se bomo torej sproti dogovarjali...
Najprej pa da vidim, če bo sploh kakšen odziv na tole. =)