Jst sm po 18. Ponavad hodim na jutranje ture se pravi štart okrog 6h +- 15min.
Kakšen tempo? Specialka? Jst imam treking s cestnimi gumami.
Specialka, tempo prilagodljiv. Ponavadi naredim tam ene 2 urci.
Kombiniram tako da je en dan bolj hitro, drugi dan turistično
Jst grem 16. mam pa tud treking kolo pa ne preveč izkušenj z vožnjo v skupinici, sem ponavadi sam. Sem pa za če se dobimo.
Ogromno je kolesarjev, sploh tisti del proti Lunu, ki je manj prometen.
Še to, jst bom v Novalji. Drugače pa mi take 2 urne odgovarjajo. Tudi sam imam podoben pristo - kombinacija bolj hitrih ter turističnih voženj..
SUper. Pol se pa vidimo. Mene boste spoznali po kolesu Scott ( rumeno črn).lp
Sem nov tukaj,dopust z družino vsako leto preživljamo na Pagu. V mesecu marcu(aprilu), bi pa želel napravit eno turo iz Slovenije do Paga. A je mogoče kdo s podobnimi željami...
@branimirveliki:Sem nov tukaj,dopust z družino vsako leto preživljamo na Pagu. V mesecu marcu(aprilu), bi pa želel napravit eno turo iz Slovenije do Paga. A je mogoče kdo s podobnimi željami...
Ja jaz grem letos sigurno, lahko se dogovorimo.
lp N
A to imaš plan do Paga, potem pa tam prespiš in nazaj ali kako drugače?
@djkakush:A to imaš plan do Paga, potem pa tam prespiš in nazaj ali kako drugače?
Samo na Pag, nazaj z avtom-družino.
Jst bom od 10. - 20.8 u Zubovičih..lahko se zmenmo za kšnu turcu...lp
@drmare: Danes Kustici - Pag 65 km, samo prevec prometa, startal ob 5:30! Ob 6:55 nisem dobilLepa tura. Skoda da nisem dol, bi šla lahko skupaj na turo:)
kave na Pagu pa sem jo zviznil v Novalijo......
Glede prometa je Lun boljsa opcija......
@nejc100Meni je skoda, da je specialka doma....gonim hcerin Trek(fitnes varianta) najbolj manjkajo pedala in cevlji.......Ceste na Pagu so pa dokaj dobre, ce primerjam leta nazaj.....jutri zopet paade Lun! Naslednji teden pa runda do Paskega mosta caa100km!LP Mare@drmare: Danes Kustici - Pag 65 km, samo prevec prometa, startal ob 5:30! Ob 6:55 nisem dobilLepa tura. Skoda da nisem dol, bi šla lahko skupaj na turo:)
kave na Pagu pa sem jo zviznil v Novalijo......
Glede prometa je Lun boljsa opcija......
@milpor1: Je kdo slučajno na Pagu?Jutri imam okoli šeste zjutrj v planu od Povljane do Luna in nazaj.
A si ti v kampu Mali Dubrovnik?
3.8 - 13.8 sem tudi jaz na Pagu če bo kdo za kakšno rundo.
@Beninjo:@milpor1: Je kdo slučajno na Pagu?Jutri imam okoli šeste zjutrj v planu od Povljane do Luna in nazaj.A si ti v kampu Mali Dubrovnik?
@milpor1: Ne,sem pa v naselju dubrovnikJa jaz sem v kampu in sem bil že včeraj v Novalji, ampak sen nazaj grede povozil komad steklenice tako da sem na 50 km klical pomoč v sili :-). Bi šel pa jutri spet nekam pa makar v tisto smer. Kakšn bicikl pa maš?
@milpor1: Cestaka,Kuoto.Če si za se dobiva pri lorenzu supermarket ob šestih
Lahko ja, sam da ne boš preveč nagajnov ;-) da ne srečam spet kake flaše.
A bo kdo na Pagu od sobote dalje in bi bil za kakšno skupno turco?
@klemen91:A bo kdo na Pagu od sobote dalje in bi bil za kakšno skupno turco?
od ponedeljka dalje v kustičih. mam črnega wilierja. vozu bom po večini zjutraj od 6:00 dalje.
@PETROŽ: Jutr v sredo štartava dva iz Mandder-Konzum ob 6.15 do Luna, avg 30 km/h.. p. Po tankanju pa takoj nazaj. Če je kdo za poleg bo super.
to so Mandre na Pagu (Kolan). Vetra ne bo , bel SKY dres in BMC- se lahko pobiramo ob poti sam brez postankov do Luna.
@PETROŽ:@PETROŽ: Jutr v sredo štartava dva iz Mandder-Konzum ob 6.15 do Luna, avg 30 km/h.. p. Po tankanju pa takoj nazaj. Če je kdo za poleg bo super.to so Mandre na Pagu (Kolan). Vetra ne bo , bel SKY dres in BMC- se lahko pobiramo ob poti sam brez postankov do Luna.
V Lunu obvezno kafe in dve travarci, da bo šlo hitreje v klanec nazaj. Lepo jutro vam želim, naš Pag za letos se je končal..
@ghost09:Zmenjeni.@PETROŽ:@PETROŽ: Jutr v sredo štartava dva iz Mandder-Konzum ob 6.15 do Luna, avg 30 km/h.. p. Po tankanju pa takoj nazaj. Če je kdo za poleg bo super.to so Mandre na Pagu (Kolan). Vetra ne bo , bel SKY dres in BMC- se lahko pobiramo ob poti sam brez postankov do Luna.
V Lunu obvezno kafe in dve travarci, da bo šlo hitreje v klanec nazaj. Lepo jutro vam želim, naš Pag za letos se je končal..
A bo kdo v tem teminu na Pagu, da se zmenimo za kakšno skupno rundo.
lp