Živijo punce, morem vam povedat,da tale mtb runda prav paše, tak da zainteresirane čimprej se pridružite, danes biklo prav fajn!!!!
@DarjaU:Živijo punce, morem vam povedat,da tale mtb runda prav paše, tak da zainteresirane čimprej se pridružite, danes biklo prav fajn!!!!
Na poti do gige ujel dve rundašici veseli in nasmejani. Ni kaj, pohvalno, očitno bomo tud v goši dobili družbo
Mirč sam letos boste pa mel konkurenco na vseh površinah sam še ,katera dobi kakšno kamero evo pa smo tam
Samo tole pa ne gre!!!
Pebi, vozte , kot bi Urbi lepo povedal: Topšit weight wenny mašine, vaše polovičke pa neke predpotopne GTje...pa to...
Pebi, bo treba investirat, sploh ker vidim da so nasmejane že na teh ribežnih...
Punci, vidve pa: držta se ravnih balanc!!!
Dodajam utrinke iz včerajšnje runde.
Bilo je super. Naslednjic trasa druga.Mogoce drugo kolo, defenitivno pa bremze poslihtane (ponavadi bremze premalo primejo, pri nas je bilo pa obratno, so prevec prijele in to nauhrib, pa ne zato, ker strminic ne bi zmogle, samo bremza je drsala po feltni). Nekje na forumu sem prebrala, da je nekdo napisal, da imamo punce pretežka kolesa in naj za lažja kolesa poskrbijo naše boljše polovice, hmmmm "kovačeva kobila je zmerom bosa", a ne Mony? Ampak, kar nas ne uniči, nas ojača.
Na poti so za nas navijale tudi sexi navijacice.
Upam, da se nas v ponedeljek zbere še več in uberemo kakšno fajno trasico. Ker nas je kar nekaj, ki smo se na kolesa usedle po več letih premora, se bomo podajale po poteh, ki bodo delno makedamske, delno asfaltirane, postopno pa tudi gozdne. Dobrodošle ste vse in seveda dobrodošle so tudi vaše ideje glede tras.
Bravo! In bravo za realno-duhovito reportažo glede kovačeve kobile
Za ponedeljke sem dobila doma tudi jaz fraj... pridem s težko arnco
Glavn da bo fajn...
@AleOle:Bravo! In bravo za realno-duhovito reportažo glede kovačeve kobile
Glavn da bo fajn...
SUUUUUper!!!! Še ena naša. Težje kot imamo pecikle, bolj se bomo namatrale in več bomo nardile za sebe
Pa upam, da tegale moj ne bo bral, ker želim imet nov bicikl.
@Biba84:@AleOle:Bravo! In bravo za realno-duhovito reportažo glede kovačeve kobile
Glavn da bo fajn...SUUUUUper!!!! Še ena naša.
Težje kot imamo pecikle, bolj se bomo namatrale in več bomo nardile za sebe
Pa upam, da tegale moj ne bo bral, ker želim imet nov bicikl.
Bravo Biba, pametno napisano, težko kolo je večji izkoristek, tak da bo tu v našem primeru še kako leto GT pel ha,ha
Saj se punce nič ne pritožujemo čez svoje pecikle. Smo z njimi zadovoljne in zelo potrpežljive, predvsem zato, ker so nas že daleč pripeljali.
Nasprotni spol ima pripombe.
@Biba84:Dodajam utrinke iz včerajšnje runde.
Bilo je super. Naslednjic trasa druga.Mogoce drugo kolo, defenitivno pa bremze poslihtane (ponavadi bremze premalo primejo, pri nas je bilo pa obratno, so prevec prijele in to nauhrib, pa ne zato, ker strminic ne bi zmogle, samo bremza je drsala po feltni). Nekje na forumu sem prebrala, da je nekdo napisal, da imamo punce pretežka kolesa in naj za lažja kolesa poskrbijo naše boljše polovice, hmmmm "kovačeva kobila je zmerom bosa", a ne Mony? Ampak, kar nas ne uniči, nas ojača.
Na poti so za nas navijale tudi sexi navijacice.Upam, da se nas v ponedeljek zbere še več in uberemo kakšno fajno trasico. Ker nas je kar nekaj, ki smo se na kolesa usedle po več letih premora, se bomo podajale po poteh, ki bodo delno makedamske, delno asfaltirane, postopno pa tudi gozdne. Dobrodošle ste vse in seveda dobrodošle so tudi vaše ideje glede tras.
Predvidevam, da je Duško tvoj serviser, če ti bremze drsajo.... kar Mirča vpraš, kako je to, haha...
Lahko pa, da se tko boji za tebe, da ti je za vsak slučaj mal pršponal zadevo, da ne boš prehitra navzdol...
@alec68:
Predvidevam, da je Duško tvoj serviser, če ti bremze drsajo.... kar Mirča vpraš, kako je to, haha...
Lahko pa, da se tko boji za tebe, da ti je za vsak slučaj mal pršponal zadevo, da ne boš prehitra navzdol...
Duško je moj serviser. Meni delajo bremze brezhibno in sploh ne potrebujem servisiranja. Kako lahko sploh pomisliš, da bi bilo potrebno kdaj Merido servisirat
Verjamem pa, da Duškota skrbi za mene, predvsem zaradi tega, ker če se pobijem, potem on ne more na rundo (še en razlog zakaj so moje bremze brezhibne).
@Biba84:@alec68:
Lahko pa, da se tko boji za tebe, da ti je za vsak slučaj mal pršponal zadevo, da ne boš prehitra navzdol...Duško je moj serviser. Meni delajo bremze brezhibno in sploh ne potrebujem servisiranja. Kako lahko sploh pomisliš, da bi bilo potrebno kdaj Merido servisirat
Verjamem pa, da Duškota skrbi za mene, predvsem zaradi tega, ker če se pobijem, potem on ne more na rundo (še en razlog zakaj so moje bremze brezhibne).
Pa to je to... merida je hujš kot Patria... to res nikol ne crkne....razen kadar crkne, haha
Samo punce, res vsaka čast na vas tri...
Pa ena prošnja... tkole, ko se vozite po hosti, mal po grmovju glejte, če slučajno mene kje najdete, ker včasih oni vaši Puni Hakli pozabijo na mene, jaz pa tud nisem imun na to, da bi v kakšnem ovinku ausglajzu...
Hojla, jaz sem za, upam da vreme zdrži,bom držala pesti,haha, se vidimo!!!
Vreme zagotovo bo! Tudi kakšna kaplja nas ne bo pregnala... Se vidimo
Danes pa pridem še sama kaj naokoli...prvič na MTB po 5.5.... da vidim, kako bo šlo :)
@Alias:Danes pa pridem še sama kaj naokoli...prvič na MTB po 5.5.... da vidim, kako bo šlo :)
Opala, to pa ni heca. Punce n******* ste ga
Ne jih strašit! ...da ne bom potem sama pred Gigo stala
Sama ziher ne boš pred Gigo stala, lahka se pa zgodi, da boš sama ostala, ko nas boš zadaj pustila Se veslimo tvoje družbe.
A je že v mislih kakšna trasa?
Ja Biba, se strinjam s tabo,hehe... Se vidimo!
Punce fajne ste, danes nas je bilo že kar lepo število,trasa super,družba tudi, naše "arnce" so tekle kot mašince a ne,he,he...
So ble punce na mtb kolesih tako hitre, da je še telefon ujel samo "barvne sledi".... kaj lahko "raketa" pod nogami naredi!
@Alias:So ble punce na mtb kolesih tako hitre, da je še telefon ujel samo "barvne sledi".... kaj lahko "raketa" pod nogami naredi!
Punce, fajn ste ble, upam, da se še vidimo in nadgrajujemo naše nove podvigeSem vmes po poti slišala kar nekaj veselih in navdušenih vzklikov, tak da mislim, da vam je bilo všeč, predvsem tisti del, ki ni bil asfaltiran
in tako je nastala takale lepa fotka na katero lahko rečem samo Beauty and the Beast
Bravo, fotka za v revijo BICIKEL Spet fajn druženje! Hosta je bla višnja na torti... arnca parkirana... čaka na nove podvige
Nekaj utrinkov
Naš postroj....fotografinja nam je podala nasvete o varstvu pri vožnji s kolesom
Punce v elementu....
Ustavljale smo promet
@Biba84:Nekaj utrinkov
Naš postroj....fotografinja nam je podala nasvete o varstvu pri vožnji s kolesom
Punce v elementu....
Ustavljale smo promet
Biba.... če si ti motivatorka in glavna vodja poti, lahko rečem le kapa dol!!! Tvoj bibi že dolgo ni zbral takšne skupine na rundi.... bi lahko vidva malo tekmovala sedaj , ko se je očitno ženska MTB tako prijela, pa je kamot v špilu kakšen piknik...
To bo še rivalstvo, haha...
Heii punce, danes sem se vam pridružila na ženski MTB rundi. Bilo je odlično ! In komaj čakam na naslednjo !
( evo pa še ena slikca ... )
Drage kolesarke!
Že pred enim tednom smo se prvič zbrale, da bi poskusile, če bo šlo.
In prijelo se je. Zato odpiram novo temo: Ženska ce runda MTB
Vabljene VSE KOLESARKE, veteranke, novinke,...
Naš namen je združiti prijetno s koristnim, torej druženje s sokolesarkami, postopno osvajanje vrhov, odkrivanje novih poti, učenje kolesarskih spretnosti,...
ZBOR: parkirišče pred Giga sportom v Celju
KDAJ: ponedeljek med 16.45 in 17.00
TRASA: Celje - Lokrovec - Šmartinsko jezero - Brezovo - Šmartno v R.d. - Kunigunda - pot domov po dogovoru (lahko po cesti ali cez drn in srn)
P.S. : Naš namen je druženje, zato je strah pred prezahtevnostjo odveč. Poskusi, ne bo ti žal.