BARJANSKA RUNDA

Domov > Forum > BARJANSKA RUNDA

BARJANSKA RUNDA

SORTIRAJ PO:
Primus 24.07.2013 07:07

Tukaj naj bo po novem prostor za torkovo rundo,da ne bo vletavanja v temo o osmici.

zmago2 24.07.2013 07:42

OK.

A vas je kej prav včeraj?

loltrollol 24.07.2013 07:45

Malo sm plau po rokah in nogah od sodre:)

Martasan 24.07.2013 09:52

No, moja prva barjanska runda bo ostala nepozabna kul, samo ne vem kaj so to nekej pike po mojih rokah zapečateno

lking 24.07.2013 10:04

luštno je še nikol tok mokr na kolesu, pa že v Bistri sm se mislu ustavt pa počakat pod streho sam sm upal da je sam veliko hrupa za nič k se je tok bliskal.

vic 25.07.2013 15:31
Dostane:
Danes ni bilo runde. Ker je tale 8 ob četrtkih.
Zakaj ne odprete nove teme za barjanko? Se bojite da jo bo spet kakšen užaloščen zaprl? :))

G.Stane, tale komentar me je tako presenetil, da, ceprav, se ne oglasam veliko, bom tokrat napsal svoje mnenje.

Torkove runde sem se udelezeval redno in veckrat ste se izkazali s svojo nesebicno pripravljenostjo, ko ste bodisi vlekli, pokrivali luknje, cakali zaostankarje,... Priznam do vas sem imel spostovanje.

Ocitno pa ste skozi cas globoko v sebi odkrili pravega slovencelja, in odkar ste med hitrejsimi na medarodno priznani dirki ob cetrtkih in ste dosegli zgodovinski uspeh na DOS-u (20 ur za zmagovalcem ki je vozil 45 ur), se vam zdimo tisti, ki zelimo, ob torkih, to kar je pred leti zastavil Bostjan in potem nadaljeval Joze (bistvo je napisal Madone pred dnevi) uzalosceni. No to ste napisali, v bistvu pa smo za vas prepocasni.

Upam da bom lahko se velikokrat odpeljal ta krog, sam ali pa v druzbi taksnih kot je bil vcasih g.Stane in podobni.

L.p.tomaz
maratonc 25.07.2013 18:54
@vic: Dostane:
Danes ni bilo runde. Ker je tale 8 ob četrtkih.
Zakaj ne odprete nove teme za barjanko? Se bojite da jo bo spet kakšen užaloščen zaprl? :))

G.Stane, tale komentar me je tako presenetil, da, ceprav, se ne oglasam veliko, bom tokrat napsal svoje mnenje.

Torkove runde sem se udelezeval redno in veckrat ste se izkazali s svojo nesebicno pripravljenostjo, ko ste bodisi vlekli, pokrivali luknje, cakali zaostankarje,... Priznam do vas sem imel spostovanje.

Ocitno pa ste skozi cas globoko v sebi odkrili pravega slovencelja, in odkar ste med hitrejsimi na medarodno priznani dirki ob cetrtkih in ste dosegli zgodovinski uspeh na DOS-u (20 ur za zmagovalcem ki je vozil 45 ur), se vam zdimo tisti, ki zelimo, ob torkih, to kar je pred leti zastavil Bostjan in potem nadaljeval Joze (bistvo je napisal Madone pred dnevi) uzalosceni. No to ste napisali, v bistvu pa smo za vas prepocasni.

Upam da bom lahko se velikokrat odpeljal ta krog, sam ali pa v druzbi taksnih kot je bil vcasih g.Stane in podobni.

L.p.tomaz

G. Stane D. očitno ne ve kaj pomeni beseda ,,užaloščen".
Po izgubi treh očeta.hčerke.matere vse v enem letu ,to je to.....
DA se pa primerjaš s starejšimi in to še z invalidom sesedena križna vretenca,efizemske bule na plučih in fibrozni trak .in ti  misliš kok si ,,dobr"
pa ne piši  spet na ZS. 

jura 25.07.2013 22:48

WTF??? meni ni kej jasno??? sem neki zamudil???

Paternina 26.07.2013 07:56

Očitno. Nisi edini.

Po vsem prebranem (tudi v zaprti temi) se mi ne zdi, da je Dostane kje napisal da je predober. In da ima glavo v oblakih (kolikor ga poznam je ravno obratno). Se mi pa zato zdi maratonc užaljen (užaloščen, jezen, razočaran...da se ne boste samo na eno besedo obesil), kar je razbrati iz njegovih zadnjih objav in zaprtja teme ob Barjanki. Se mi ne zdi, da je Dostane napisal kaj žaljivega ali (preveč) izmišljenega.

Fantje, a ni škoda runde? Dejte rajš skupaj odpeljat kakšen krog pa se boste tam najlažje zmenil.

zmago2 26.07.2013 07:57

OJEJ,.... za tiste ki mogoče ne hodite na to rundo naj povem,  da runda super laufa in da se tam noben ne krega (ker tolk leti da imajo itaq vsi jezike do tal hehe). In čeprav je bila men bolj všeč runda včasih ko je bila bolj disco sorte se ne bom pritoževal,....tapočasni se lahko vozimo v zavetrju ali priključimo kasneje,....in da naute mislil, tudi v Bossovih cajtih je znal letet ko je Stanovnik prišel in navil na polno do Podlipe da smo asfalt lizal.

Stelvio 26.07.2013 15:42

zarad takih, ki so hodil na barjanko navijat, je bila tud narejena osmica. Namen - zdaj torkove - barjanke ostaja zmeren tempo do Podlipe in učenje krožnih menjav do Dobrove.

kredn 27.07.2013 22:28

Vidim, da ni več pravih kolesarjev samo še filozofi. Mislim, da mesec juni in julij ni pravi čas za učenje vožnje kolesa. Ne vem kakšna razlika je če se učiš pri 30 ali 35/h. Če je pa hitrost previsoka,  pa " učitelji in učenci" lahko spustite tempo in se vozite po svoje, kar je bila praksa tudi do sedaj.

Na živce mi gre, ko se najde neki samooklicani lider, ki maltretira folk in se obnaša kot da je runda njegov s.p.

Funde so bile in so trening tekme namenjene za piljenje forme.

Preedlagam, da se za tiste, ki bi se radi "učili" naredi še ena runda in to Ponedeljkova, če pa nivo znanja še vedno ne bo v redu pa je pa opcija še Petkova runda.

MihaMedica 27.07.2013 23:45

Če le imam čas hodim v torek in četrtek...kaj imate med sabo ne vem..ampak..to bi rad povedu glede Dostaneta...prejšnji mesec na eni četrtkovi rundi sva sama ostala na Šentjoštu in me je vlekel do Dobrove, pa sem parkrat spustil in me je vedno počakal da sem lahko priklopil nazaj...tako na cesti je Stane prava faca in se prav nič ne 'duva'...aja pa ne poznava se niti na živjo...

...Maratonca sem pa spoznal letos na zimskih rundah po Primorski in Italiji...in tudi prva faca, ker se mu sploh ljubi sklicat runde in zimske priprave...

...ne vem no fantje dejste skupi eno odpelat pa pol enga skupi spit...

...glede rund pa bo verjetno vedno problem kdo bo prevzel odgovornost glede organizacije, ker na koncu koncev so runde nelegalno združevanje prevelikega števila kolesarjev...jah ta hitri skupaj in počasni skupaj kaj čemo... ;)

Se vidimo v torek oz. četrtek.. LP

bomba002 28.07.2013 11:03
Ma nehajte že nabijat kako, bi se radi učili hitrih krožnih menjav pri 30 km/h. Mislim enim očitno še vedno ni jasno kdaj, zakaj se hitrih menjave sploh izvajajo. Torej, če se niste sposobni vozit 35 km/h v grupi tudi hitrih menjav ne rabite nikdar izvajat. Tak, da nevem kaj non stop se nabija o nekih hitrih krožnih smenah.
gijoto 28.07.2013 22:05

a štart je še zmer v podpeči

D4m1j4N 30.07.2013 17:54
m.youtube.com/watch?feature=p lcp&v=ijpGfBRpFWs

Evo vzpon barjanske runde 16.7.2013 :) pa nisem jst avtor....samo najdu na youtubu :D

Lp
MihaMedica 06.08.2013 22:18
Kljub vročini in dopustom nas je bilo danes cca 10 in lepa povprečna 33, 5.
Stropci 07.08.2013 09:43

Ja včeri je bila super runda glih prav je letelo, amapak na žalost se mi je  malo pred vrhniko snela veriga in odtrgal zajlo od menjalnika :(... in sem lepo do doma skopical 20km/h :)

se vidimo drugi teden :)

J_u_r_e 07.08.2013 18:52

Včeraj je bil tempo res pravi ampak ne za 37 stopinj, hehe. Ob normalnih temperaturah bi bilo idelano, tako sem pa že do Vrhnike zakuhal, vozil v območju max utripa in postavil tudi nov max.

Po ravnem nisem mogel več sledit, na klancu bi pa lahko rešilca poklical :D.

Potem sem odvil za Ligojno in obšel klanec...

Dobri ste glede na temperaturo. Glede na napovedi, bo naslednji teden bolj prijetno.

lp

MihaMedica 13.08.2013 12:02

No danes pa ni prevroče, tako da upam nas bo kaj več kot zadnjič ;)

lking 13.08.2013 12:57

Danes pa po 3 tedenskem postu barjanke pridem. I feel the need the need for speed;)

djkakush10839 13.08.2013 14:06

Pridem samo v primeru, če bo avg 38 km/h kaže jezikkul

puhek 13.08.2013 16:04

dons bom js disko grupa :3 pomoje sam? :#

lking 13.08.2013 20:37

Super je blo sicer ni šlo tok hiter k s "Tomcat-om" ampak bo zaenkrat tut to uredu:-)

djkakush10839 13.08.2013 20:50

Po dolgem času zopet bolj "umirjena" runda. Zadovoljen kul

puhek 13.08.2013 20:57

sam ste vsi mau MONE .. original ... smo vedno se dobil pr rotorju in šli na pijačo .. sm sam čaku tm :)

MihaMedica 13.08.2013 21:26
ja 4 smo šli v Dobrovi v ta prvi lokal na pijačo... v sosednjem jih je blo pa še več smo pol vidli (no nism ziher če so bli vsi iz Barjanke) ja bo treba še 'uradni' kafič določit :)
No dons je blo drgač super in spodobna runda...nekaj smo se začeli celo pogovarjati med sabo..se pa vidi da nihče noče prevzeti komandiranja...kar je razumljivo...no pa sej se lahko vsakič posebi dogovrimo kako pa kaj...no glede kok skupin na začetku nardit ne vem...ampak 15 ja pomoj mal za dve..ali pač? Na osmici ob četrtkih je bla to vedno ena...
Ne vem kdo je bil danes gospod v Bicikel dresu, ki se mi je zdel precej nejevoljen med vožnjo in me je po tem ko sem opravil svoj smeno in sem hotel na rep skupine kratkomalo zaprl pot in me poslal v sredino skupine...no moram rečt da se stakimi gestami ki niso nikjer v praksi vnaša nered in nemir in posledično nevarnost za vse prisotne...poleg tega mi je to ukazal s precej grobimi besedami: 'kle noter bejž!!' No ne vem ali je gospod kak vodja runde? Če je naj drugič pred štartom pove kako naj bi se po njegovo vozilo.....
J_u_r_e 14.08.2013 01:20
Miha jst bi kar tebe predlagal za liderja predvidevam, da si to ti v tanovem Saxo Tinkof dresu, če ne pa predlagam osebo v tem dresu hehe.
Sem pa vozil za g. v Bicikel dresu in nisi bil edini, ki ga ni pustil nazaj :D
Dons je blo kar nekaj vetra, sicer pa super fura!
MihaMedica 20.08.2013 15:32
Ceste so se posušile tako da se vidimo ob 17ih ;)
lking 20.08.2013 15:36

Pridem pa glej da nisi nove pošiljke naročunasmeh

1 2 3 ... 7
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI