Jaz bi se pridružil, če ne misliš ravno dirkat na polno.
Sem pa iz Domžal. Bi bila varianta, da se dobimo že ob 7h v Mostah, na križišču, ki gre proti Kranju/Vodicam/Podgorju? Tam nekje, kjer se prodaja Sadje/Zelenjava.
Ok, meni ustreza ob 7h na omenjenem križišču.
OK, se vidimo :)
Živjo!
Bilo je super,saj meni, , pa še pred hudo vročino smo bili že doma.
Še kdaj.
LP
Matjaž
Ja, res je blo fajn, upam da še kdaj ponovimo.
Matjaž, hvala za pivce, je prav pasalo
Matjaž in Dušan, hvala za dobro družbo, dober smo ga poganjali, upam da še kdaj ponovimo.
A je kdo jutri dopoldne interesent za furo na Zgornje Jezersko?
Jaz štartam iz Domžal, lahko se pa seveda zmenimo tudi kje v okolici oz. na poti... Vreme upam da bo, ura starta stvar dogovora.
@Du5aN:sem za. a brez divjanja (22-24km/h) . Po 14uriA je kdo jutri dopoldne interesent za furo na Zgornje Jezersko?
Jaz štartam iz Domžal, lahko se pa seveda zmenimo tudi kje v okolici oz. na poti... Vreme upam da bo, ura starta stvar dogovora.
Dans sn furu Kamnik-Mengš-Skaručna-Preba čevo-Kamnik med 13-15 in je bil od Kočn pa do Krvavca firank nebeške vode. Sem za, kje bi se pa dobili in kdaj? Sicer mam šiht ponoč, a opoldne bi že bil ok.
Jest imam v planu štartat okrog 8-9h zjutraj, ker za popoldne je že spet dež napovedan. Računam pa na povp. cca. 28 km/h.
Jutri grem na Jezersko, štartam ob 8h zjutraj iz Domžal, če gre kdo v to smer, dobra družba zaželjena.
Jutri grem na Jezersko, štartam ob 7h zjutraj iz Kamnika, če gre kdo v to smer, dobra družba zaželjena.