morda bi se lahko zmenila???
koliko hitro pa voziš?
LP, Milan
Sem zasledil, da sta še dve rundi ob torkih ob 17.00 (metek in barjanska). Če se še nabere par kandidatov, pa se slišimo in nastane mogoče še kakšna runda na tem območju! Lp
Kaj pa če bi se naredila mal bolj krožna recimo iz Cerkelj do Šenčurja in Voklo, Trboje, Smlednik, Tacen, Gameljne in Črnuče.
sem za samo prosim povejte
bilo bi fajn, da se čim prej zmenimo zaradi obveznostih, ki jih imamo. 17:00 bi se morali nekje dobiti in potem lahko vsak teden odpeljemo eno rundo.
papoveta še kakšno povprečje vozita, da me nau zakuhal :)
Pozdravljeni, tudi jaz bi se vam pridružil. Se danes dobimo? Bi bilo pa super izvesti krožno, katero je predlagal deco.
+1
Super. Danes ob 17.00 bom jaz pri Ruskem carju. Se strinjam tudi z krožno traso, ki jo je predlagal @deco.
Aja, glede povprečne. Če sem sam vozim okoli 28. Za tempo se lahko itak sproti zmenimo.
Ruski car je pri avtobusni ali pri trgovini
Za prvič recimo pri avtobusni.
danes mene ne bo (zarado obveznosti) za ostale torke pa sem zraven, sem se že zmenil in bom sedaj frej ob torkih. Se že veselim, da se naslednji torek odpeljemo na potep.
kako pa kaj za vikend, imate kake plane? sobota dopoldne
Še enkrat najlepša hvala obema za pomoč pri defektu! Za vikend mene ni v LJ, pridem pa v torek in upam, da bom takrat uspel odpeljati cel krog brez tehničnih težav
:), škoda za defekt
če pa je kdo v LJ za vikend se priporočam in sem gremo na rundo v torek, kako pa ste v četrtek drugače?
v četrtek imam čas od 16:30 do 19-ih
Defekt je bil za krst ;-) Sobota če ne bo dež do Cerkelj nato krajši vspon proti Krvavcu, Apno, Sidraž, Tunjice, Kamnik, Kamniška bistrica in čez Mengeš ali Vodice nazaj.
Jaz sem tudi za te runde, se večinoma sam vozim po teh cestah in jo ni stezice, ki jo ne bi poznal. Vzponov ne smem, ker imam težave s kolenom in moram postopoma ojačat vezi, ravnina pa je OK. Moja povprečna je 30 s specialko, štartam pa vedno na Verovškovi. Tolk, da računajte tudi name, če bo le čas pa vreme. Meni bi verjetno danes ustrezalo en krog, čeprav imam od torka čist skurjene noge, ker sem na eno močno skupino naletu in mi je na koncu mal varovalke ven pometal :) Danes grem v Banem probal par dresov in ne vem, kdaj bom končal, ker me je treba premerit. Kdaj in kje je pa danes predviden štart, kolk km pa če bo vzpon vmes naj nekdo napiše, pa bom probal uletet zraven.
jaz grem eno lahkotno ob 16-ih, mogoče kako minuto čez izpred ruskega carja. rudo lahko zmenimo. maks 2-uri, malo razpelat in akcija v soboto in nedeljo
Zdele šibam sprobat drese pa pojma nimam ali mi uspe al ne ob 16h priti tja - polg tega še nisem čisto ziher kje to je. Verjetno da bo težka, bom pa če bo le možno ob 16h tam.
Bom tud js probu bit pri Ruskem carju ob 16h!
Samo še cviček nalijem v bidone pr prletim pred Carja!
ok se vidimo ta, wilier moder
Pozdravljeni. Tudi jaz bi se vam pridružil v torek. Zanima me pa če je jutri kakšen kandidat za rundo ob 16.30. Štart Ruski car. Pa kakšni 2 uri.
Jaz grem tak čas jutri na Naceta. Lahko se zmenmo.
V mislih imam danes eno ravninsko turo, z zmernim tempom. 2 uri za Naceta je kar hitra. :)
No ja, je mal več kot 2 ure... Če si za družbo, se dobiva ob 16:30 pri carju, pa jo mahneva nekje po ravnem
Včeraj je bila lepa in lepo je bilo na pivu po končani rundi...
@deco:Defekt je bil za krst ;-) Sobota če ne bo dež do Cerkelj nato krajši vspon proti Krvavcu, Apno, Sidraž, Tunjice, Kamnik, Kamniška bistrica in čez Mengeš ali Vodice nazaj.
zdravo, kako je s soboto, še vedo akcija (runda in pivo???), pa kdaj bi se približno štartalo???
Zdravo.
Zanima me, če je kakšen kandidat, ki bi ob torkih popoldne (npr. ob 17.00) vozil traso od Bežigrada do Cerkelj na Gorenjskem. Štartalo bi se pri Ruskem carju pa potem čez Gameljne, Skaručna, Vodice, Cerklje in po isti poti nazaj. Skupna dolžina je 45 km.
Lep pozdrav, Žiga