Srečno vsem itd., pa da se večkrat vidimo kot lani vsaj iz moje strani :)
mene tud skor ni blo na spregled : )
Ej ,ne velja tole.Kam je izginil vzpon med Podlipo in Šentjoštem??
Ha ,ha saj tudi meni popolnoma pokvari povprečje.
Želim vam Srečno kolesarjenje v letu 2015 ,0 defektov in čimmanj nestrpnih voznikov.
Se vidimo
brisu sm k je dolgčas pa zandji sm bil tko da ni niti nč za vidt :)
lansk let sm se tut jaz kake 3x udeležu runde, mogoče letos večX če bo vreme in cajt, pa da mal cesto poštimajo skoz N. in V. Gorice,Podpeč in do Brunice ( gradnja kanalizacije) , vsem pa srečno, zdravo in lepih ter varnih kolesarskih kilometrov, ter vožnjo po pameti, če jo že mnogi šoferji avtomobilov nimajo
Srečnga pa zdravga vsem skupi,velik varnih km ,mogoče se kj vidmo
upam da kaj prideš jože : )
A so cesto kaj porihtali od Podpeči do Borovnice.
ne vem kaj je zate porihtane, sam meni ni všeč, pred Borovnico je še vedno semafor, ker je en pas zaprt in tam kje so vodovod ali kar koli že pelali čez cesto so makadamski deli...
Dela na tem odseku naj bi se končala 15. 5. (Breg pri Borovnici) oziroma do 30. 6. (odcep za Kamnik pod Krimom).
Jest se raj zapelem čez Bevke, Bl. Brezovico do Vrhnike, ker se mi ne da omedlevat na teh odsekih, kjer so dela na cest. Pa tist, k je že vse zrihtan, ampak da bi pa koj asfaltiral tiste prečne makadamske dele, to pa ne. Dobr, nisem gradbenik in mrbit majo razlog za to, sam čudn se mi zdi (to ne leti neposredno na ta odsek, bolj na splošno).
Zame pomeni zrihtane to ,da so odseki ,ki so bili prekopani in zasilno pokrpani nanovo asvaltirani.Če niso potem samo s traktorjem na pot.
Kaj pol danes? Je? Ni? Ura?
Kukr se men svita je ob 16.30h
Ja izvajalec ne bo delal stroškov za 100m2 asfalta, da bo krpau malu tu malo tam. Na to pa je lahko več pogledov-kritik, izvajalska, kolesarska, šoferska, pohodniška.
Če pa voziš tja mimo, povoziš nehote vse luknje pa je.
Je včeraj bila uradna otvoritev sezone?
Tudi mene zanima :)
Pozdravljeni, a jutri runda bo bi se priključi in probal če bi lahko šel z vami. Kje pa je štart? Pa kdaj?
Podpeč, merkator, 17:00?, ali 16:30. Ne vem, katera ura je trenutno aktualna.
@lking:Podpeč, merkator, 17:00?, ali 16:30. Ne vem, katera ura je trenutno aktualna.
ura je prestavljena,torej ob 17h,kot vsako leto do sedaj
A kdo pride danes? Da se ne vozim 30km na izlet
Jaz bi prišel danes prvič. Pa upam da se veter malo umiri
Lp
drug teden :)
Vetrovne razmere zelo ogodne do podlipe
cesta tja do Borovnice ni ravno idealna za vožnjo v grupi
Jaz ne. Je kdo bil?
Začeli 4, 1 odpadu do Borovnice in 1 nov prišel pri Šentjoštu.
www.strava.com/activities/280 978066
Ne morš verjet da sm prvi : )!
Srečno .. da nau nič padcev in nesreč :)
Tukaj še video iz lanskega leta iz barjanke
youtu.be/lV42_90I8b0