Ljubljana treking

Domov > Forum > Ljubljana treking

Ljubljana treking

SORTIRAJ PO:
MarFic 02.09.2015 14:34

Pozdravljeni,

zanimajo me poti s štartom iz Ljubljane (Nove Jarše) in sicer krajše razdalje (do 30km) in max. 1,5 ure, saj kolesarim preden grem v službo. Imam treking kolo, tako da pride v poštev asvalt, makedam, ne branim pa se tudi gozdnih poti. Predlogi oz. če kdo kolesari iz tega konca? 

klancek 02.09.2015 15:23

Zalog-Podgrad-dolina Besnice-desno čez makadam na Pečarja (levo na Javor), spust v Sostro in po Litijski čez Vevče in Zalog nazaj. Lahko tudi po dolini Besnice na Janče in nazaj.

Čez Sostro na Pance in nazaj (asfalt).

Lahko krožna Ljubljana-Dolsko-Podgrad-Zalo g-Ljubljana (asfalt).

Iz Novih jarš po obvoznici na Dunajsko in čez Gameljne na Rašico (asfalt).

Lahko tudi kombiniraš z ostalili cestami in potmi.
Gozdnih poti ne poznam, vozim specialko. 

Jaz sem iz Bežigrada, do Janč in nazaj rabim dve urci, nekaj podobnega tudi do Panc in čez Javor. Potem bo tudi tebi časovno zneslo. Če se spomnim še kaj, napišem.

lp

MarFic 02.09.2015 15:46

Super predlogi nasmeh Se priporočam še za kakšno idejo.

JaMa 02.09.2015 16:16

- Po litijski na Pečarja, desno na Javor, potem pa levo dol v Besnico in levo za Podgrad in skozi Zalog nazaj po Zaloški. 
- Zaloška - Litijska - Bizovik - Sostro pa potem na Pance in naprej na Mali Lipoglav, pa spust v Grosuplje, spodaj greš levo proti Polici in čez Dole nazaj na Pance in nazaj proti ljubljani čez Sostro in Bizovik.
- če se ti "kronometrira" greš lahko tudi samo čez Zalog do Jevnice in nazaj.
..
in vse kombinacije in variacije omenjenih poti. 

klancek 03.09.2015 11:07

Sostro-Podmolnik-Orle (se lahko obrneš)-Dolenjska c.-Roška-Kajuhova-Šmartinsk a

Lahko greš tudi na Urha in potem čez Golovec do Dolenjske c.

Lahko greš tudi Trzin-Loka (levo na Dobeno)-Mengeš (pri semaforju levo)-Koseze (Šinkov turn)-Bokovica- Vodice-Šmartno pod Šmarno g.-Gameljne-Ljubljana.

Jaz grem včasih na Google zemljevid in si izberem turo, malo pogledam kje grejo ceste in potem pičim. 

lp

thaking 12.09.2015 15:05

Ima kdo kakšne nasvete iz Šiške ?

Treking/fitness kolo torej asfalt in morda deloma trd makedam...

hvala.

klancek 16.09.2015 13:37

Živjo,

iz Šiške imaš dosti možnosti:

-Toško čelo in naprej na Katarino (lahko po isti poti nazaj ali nazaj čez Osredek in Dobrovo),
- Celovška, Stanežiče, Medno, Slavkov dom, do Zbilj, nazaj čez Vodice, Tacen do Šiške
- Polhov Gradec in okolica,
- Horjul in okolica....

Ni da ni, imaš ogromno možnosti,

lp

1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI