Zdravo! Kje pa se ponavadi furaš?
Vrhnika, Ulovka, Žiri, Polhov Gradec, Turjak, Grosuplje, Kurešček,...:-)
strava link ?
Jaz se predvsem vozim okoli Kureščka in Turjaka ter okoliških klancih. Drugače sem pa bolj amaterski kolesar. Še link do Strave, če koga zanima: www.strava.com/athletes/81731
@john_p:Jaz se predvsem vozim okoli Kureščka in Turjaka ter okoliških klancih. Drugače sem pa bolj amaterski kolesar. Še link do Strave, če koga zanima: www.strava.com/athletes/81731
Živ, v sredah imamo CULT rundo...zbor malo pred 17.uro pred trgovino Cult na Lavrici. Trasa po tebi znanih gričkih...cca. 1:30 do 2.uri. Tempo zelo prilagodljiv, brez dirkanja in brez EGO triperjev .
Vabljen
CULT runda vsako sredo ob 17ih na Lavrici, izpred trgovine CULT, ne glede na dopuste
Vabljeni
@dado75:CULT runda vsako sredo ob 17ih na Lavrici, izpred trgovine CULT, ne glede na dopuste
Vabljeni
Petek / vikend družinske runde PO Barju?
@Nejc1986: Kakšen tempo in trasa ob sredah? Sem frei v sredo pa bi se pridružil,ampak bi bila to prva runda zame pa upam d bi lahko dohajal:)
Tempo se prilagaji udeležbi. Trasa je večinoma stvar dogovora pred štartom. V klance ponavadi vsak odpelje kakor se mu zljubi, se pa VEDNO počaka vse in se nadaljuje dalje. Ni norenja, tekmovanja zgolj uživanje v dobri družbi
@kapucino:@dado75:CULT runda vsako sredo ob 17ih na Lavrici, izpred trgovine CULT, ne glede na dopuste
VabljeniPetek / vikend družinske runde PO Barju?
Družinske runde? ...dobra iddeja. Lahko se dogovorimo tudi za vikend izlete, ni slaba iddeja
@Nejc1986: Ej, fantje, super je bilo. Hvala za druzbo☺. Se še vidimo kdaj, lp.
Malenkost...hvala tudi tebi, ker si prišel...upam da prideš še kdaj
Koliko pa se vas zbere v povprečju na tej rundi?
@sixsl:Koliko pa se vas zbere v povprečju na tej rundi?
V povprečju rečmo trije/štirje...
če bi kdo šel na to turco se mi lahko pridruži?