Mali oglasi - SIDI SIXTY 45 WHITE / BELE BARVE NOVI (nikoli nošeni)

Objavljeno: 19.06.2022 ob 13:55, Ta oglas si je ogledalo 177 oseb
SIDI SIXTY 45 WHITE / BELE BARVE NOVI (nikoli nošeni)
Kontaktni podatki:
Ime: Ervin
Lokacija: 1000 Ljubljana
Email: ervin.arh@gmail.com
Telefon: +38641334340
Cena: 298 €

Prodam nove čevlje SIDI SIXTY 45 WHITE / BELE BARVE

https://maxisport.si/cevlji/sidi-sixty-cestni-kolesarski-cevlji-beli.html

Prevzem: LJ, CE.


Da bi posebej obeležili 60. obletnico čevljev Sidi, so oblikovani prav posebni cestni kolesarski čevlji Sixty. Prinašajo svežo popestritev v obliki lahkega, oblikovno dovršenega in izjemno odzivnega čevlja. Zahvaljujoč ročni izdelavi pa ste lahko brezsrbni, da bodo čevlji dolgo služili svojemu namenu.

Ko se združita strast in inovativna ekipa, nastane čevelj najvišjega razreda. Sixty je najlažji Sidi čevelj v tem razredu, izdelan iz okolju prijaznih materialov. Tog podplat poskrbi za kar najboljši izkoristek pri prenašanju moči na naša pedala, medtem, ko si z zapenjali Techno-4, čevelj nastavimo, da se nam zlije s stopalom.

Detajli:

  • 100% karbonski podplat Vent Carbon s patentiranim in nastavljivim sistemom prezračevanja, kar je še posebno priročno v vročih poletnih dneh.
  • Izdelani iz Microfibre Perfoma Techpro, visoko tehnološkega usnja, izdelanega po najbolj sofisticirani metodi. Usnje je vodoodbojno, diha, je odporno na trganje in praske, nezahtevno za vzdrževanje, za povrhu pa se še odlično prilagodi obliki stopala.
  • Ergonomski, mehak in višinsko nastavljiv jezik Soft Instep 3 omogoča optimalen prijem ne glede na višino stopala.
  • Najnovejša različica zapenjal Tecno 3 Push, je evolucija daljnega leta 1966 patentiranega mikrometričnega zapenjala, omogoča natančno in celovito nastavljanje oprijema čevlja od prstov navzgor, po stopnjah je zapenjalo možno nastavljati v obe smeri, kar je odlično za mikro nastavitve med kolesarjenjem, ali pa ga z eno potezo popolnoma odpreti, kar se uporablja pri sezuvanju. Najnovejša različica zapenjala omogoča dvig zategovalnega kolesca z enim pritiskom, ki omogoča hitrejše in lahkotnejše zategovanje tudi med dirko.
  • Nastavljivi zategovalec pete, Adjustable Heel Retention Device. Mehanizma bodo najbolj veseli kolesarji z ozkimi gležnji in tisti, ki hočejo, da je stopalo popolnoma fiksno. Mehanizem je patentiran, popolnoma objame zgornji del pete in ne popusti niti pri najtežjih dirkah oziroma najbolj agresivnih šprintih.
  • Vsi Sidi čevlji imajo okrepljen opetnik, Sidi Heel Cap, ki drži nogo stabilno na mestu in preprečuje deformacijo čevlja tudi po daljšem obdobju uporabe.
  • Pridrdišče za blokeje je kompatibilno s sistemom "Keo memory plate", česar bodo veseli vsi uporabniki pedal Look.
  • Nedrseči petki Replacable Heel Cap, na zadnjem delu podplata, skrbita za vedno varen korak.
  • Vsa zapenjala so zamenljiva in na voljo kot nadomestni del.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ