1. Scottov kolesarski dan uspel

1. Scottov kolesarski dan uspel
23.06.2015 AVTOR: BOSTJAN SVETE
V sodelovanju z blagovno znamko Scott in ostalimi sponzorji je Kolesarski klub Sava Kranj na Brdu organiziral pravo kolesarsko druženje za vse, ki imajo radi kolo, kolesarske dirke ali pa le sproščeno družinsko vožnjo s kolesom.
Minuli vikend, smo v zgodnjem dopoldnevu smo spremljali dve dirki kategorij masters, ženske in amaterji, kjer smo dobili trinajst novih zmagovalcev, ki smo jih poleg medalj in pokalov bogato obdarili z darili naših sponzorjev. Po dveh dirkah za Pokal Slovenije so na vrsto prišle družine.

En krog v zaprti vožnji in sproščenem tempu so kolesarke in kolesarji vseh starosti prevozili v sklopu družinskega maratona, ter kljub slabem vremenu izžarevali dobro voljo, pozitivno energijo in vremenu pokazali zobe.

Celoten dan nam na Brdu ni bilo dolgčas, otroke je zabaval Kuža Pazi, maskota Zavarovalnice Triglav, svoje spretnosti so preizkusili na poligonu varne in spretnostne vožnje ter se poigrali na XXL družabnih igrah, pa tudi v igri prstomet. Poizkusili so se voziti z ležečim kolesom, kakršnega uporabljajo parakolesarji, ki so predstavili svoj projekt Zavrtimo Slovenijo.

Vsi otroci, ki so se preizkusili na poligonu spretnostne vožnje, so prejeli tudi praktične nagrade.

Dogodek pa so popestrili tudi vsi razstavljavci in srečelov z bogatimi nagradami. S številom udeležencev na prvem Scottovem kolesarskem dnevu smo glede na dejstvo, da je bil dogodek prvič in da je bilo slabo vreme, zelo zadovoljni, vzdušje je bilo sproščeno in prijateljsko naravnano, tako smo bili vsi kot velika kolesarska družina. Najbolj pomembno pa je, da so bili glede na odzive zadovoljni tudi udeleženci in obiskovalci, in kljub kar nekaj kapljam dežja jim ni bilo žal, da so bili del zgodbe, ki jo bomo drugo leto zagotovo ponovili.

Prav vsi so na koncu, ko so premočeni prišli v cilj, z nasmehi na obrazih prejeli še spominske medalje, ki so jih naredili varovanci Centra Korak iz Kranja.

Zahvala s strani organizatorja gre vsem udeležencem, sponzorjem, donatorjem, razstavljavcem in vsem ostalim, ki so kakorkoli sodelovali, pomagali in tako pripomogli, da je dan uspel tako kot mora in kot smo si želeli.

Se vidimo drugo leto na naslednjem Scottovem kolesarskem dnevu!

Vabimo vas, da se srečamo na letošnjem Kolesarskem prazniku v Kranju in na dirkah, ki jih v sklopu prireditve organiziramo od 31. 7. do 2. 8. 2015, Po ulicah Kranja, Nočni kriterij, 47. VN Kranja – Memorial Filipa Majcna in 1. etapna dirka VN Mateja Mohoriča.
Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ