15 let je dovolj, Katrašnik končuje kariero

15 let je dovolj, Katrašnik končuje kariero
17.10.2021 AVTOR: DZ, Mario Stiehl/Adria Mobil

Gašper Katrašnik, v zadnjih letih član moštva Adria Mobil je sporočil, da po 15 letih dirkanja končuje športno pot: "Zagotovo se bom še vrnil na kolesarske dirke, ampak v drugačni vlogi."

Gašper Katratšnik je kariero začel leta 2006 pri 11 letih, takrat kot član Save iz Kranja. Tam je vztrajal do konca leta 2015. "Poleg osvojenih zmag je bil izredno požrtvovalen in lojalen ekipi ter je s svojo borbenostjo pripomogel do dobrih rezultatov cele ekipe. KK Adria Mobil se mu zahvaljuje za vse, kar je naredil za novomeški klub in mu želim veliko uspehov v nadaljnjem življenjue," so zapisali pri novomeškem moštvu.

Danes je Katrašnik odpeljal še zadnjo dirko. Nastopil je še na nedeljski preizkušnji Hrvaška-Slovenija. Kot član Adrie Mobila, ekipe v katero je prestopil leta 2016, potem ko je predtem bil 5. na mladinskem evropskem prvenstvu in 7. na EP med mlajšimi člani. Leta 2018 je dobil dirko Beograd-Banjaluka, dobil je tudi etapi na dirki CCC Tour in bil drugi na državnem prvenstvu.

"Vesel sem za vsa ta leta dirkanja, ko sem res užival v tem, kar sem počel. Hvaležen sem za vsa prijateljstva, poznanstva in izkušnje, ki sem jih dobil v tem času."
"Zame posebno mesto pa imata tudi zmagi na domačem terenu na kriteriju v Kranju v letih 2019 in 2020. Vesel sem za vsa ta leta dirkanja, ko sem res užival v tem, kar sem počel. Hvaležen sem za vsa prijateljstva, poznanstva in izkušnje, ki sem jih dobil v tem času. Rad bi se zahvalil vsem, ki so mi kakorkoli pomagali in mi stali ob strani na tej poti. Zagotovo se bom še vrnil na kolesarske dirke, ampak v drugačni vlogi, na drugi strani ograje. Hvala vsem," je povedal Katrašnik.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ