19. Poli maraton tudi letos »kjerkoli« in »virtualno«

19. Poli maraton tudi letos »kjerkoli« in »virtualno«
08.06.2021 AVTOR: Sporočilo za javnost

Tradicionalni Poli maraton, največji rekreativni kolesarski maraton v Sloveniji, je lani, ko je dopolnil 18 let, prvič zaradi epidemije potekal v »virtualni obliki«.

Kljub temu je sodelovalo več kot štiri tisoč kolesarjev iz kar devetnajst držav. Tudi letos bo priljubljeni rekreativni dogodek, ki ga organizirata Kolesarski klub Perutnina Ptuj in podjetje Perutnina Ptuj, potekal na enak način.

Poli maraton 2020 v številkah:
4119 udeležencev
iz 19 držav: Slovenija, Hrvaška, Severna Makedonija, Srbija, Bosna in Hercegovina, Avstrija, Romunija, Madžarska, Združeni arabski emirati, Albanija, Črna gora, Italija, Nemčija, Nizozemska, Poljska, Ukrajina, ZDA, Švica, Avstralija


19 kilometrov za 19 let

Za novo obliko dogodka so organizatorji preoblikovali tudi pravila udeležbe. V preteklih 17 maratonih smo lahko izbirali med 2, 21 ali 52 kilometrov dolgimi potmi po Ptuju in hribih okrog Ptuja, lani pa je vsak posameznik izbral svojo poljubno progo. Tudi letos bo tako. Odpeljati je potrebno vsaj 19 kilometrov za 19. rojstni dan Poli maratona in to dokazati s sledilno aplikacijo Strava ter objavo na strani Facebook z #polimaraton.

Prijavo na Poli maraton oddate na www.poli.si

Vsi udeleženci letošnjega Poli maratona bodo prejeli promocijsko darilo – kolesarski dres. Kolesarsko traso pa lahko udeleženci virtualnega Poli maratona odpeljejo kateri koli dan med vključno 18. in 20. junijem.

V soboto, 19. junija, ob 11. uri bodo oznanili tradicionalni start

Kolektivni virtualni start bo 19. junija ob 11. uri, tako kot na vsakem Poli maratonu. Na družbenem omrežju Facebook (FB Nori na Poli) pa bodo potek 19. Poli maratona ves dan spremljali v živo.

Sodeluj in osvoji kolesarski dres

Od 18. 6. - 20. 6. 2021, odpeljite 19 kilometrov za 19 let
Odpelji 19 kilometrov in to zabeležei z mobilnim telefonom ter aplikacijo Strava ali kolesarskim števcev in ravno tako prevoženo razdaljo naloži na Stravo
Na družabnem omrežju Facebook Nori na Poli ali Instagramu Mad About Poli označi vožnjo z #polimaraton




Značke: Cestno
Ključne besede:
Poli maraton
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ