24 karaten zlat Giant za več kot 315 tisoč evrov

24 karaten zlat Giant za več kot 315 tisoč evrov
14.12.2014 AVTOR: D. Z.
Podjetje Goldgenie se je odločilo za zanimiv podvig. Giantov Defy 5 so prekrili z zlatom in zdaj njegova vrednost znaša več kot 315 tisoč evrov.

Ne samo okvir. Zlati zobniki, zlata veriga. Vse v zlatu. Fotografije si lahko ogledate na desni strani. Nič čudnega, da cena tega kolesa znaša več kot 315 tisoč evrov. Pri Goldgenie so se specializirali za to, da s podobnimi podvigi razvajajo petičneže, ki jim ni težko seči globoko v žep.

Tako se lahko pohvalijo s tem, da v zlato oblečejo različne iPhone, iPade, ostale telefone … In zdaj še kolo. Uporabili so 24-karatno zlato. Celo napere so zlate. »Neverjetno na pogled. Kolo je še lepše, ko se kolesa vrtijo in s sončnimi žarki obsijane lahko vidimo te napere, « so med drugim zapisali na spletni strani.

Cena tega kolesa pa je več kot petstokrat večja od cene navadnega modela Giant Defy 5, modela, ki sploh ne spada v najvišji cenovni razred. Bikeradar.com še piše, da bodo pri Goldgenie ponujali tudi dodatke h kolesom, kot je eksotična koža za sedeže in različni dragoceni diamanti.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ