3. Eko maraton bo v lepem vremenu

3. Eko maraton bo v lepem vremenu
10.09.2012 AVTOR: Urednik Bicikla
Vremenska napoved za soboto napoveduje kolesarjem prijazno vreme. V Mariboru se na 3. Eko Maratonu obeta lep kolesarski praznik.

Vsak udeleženec, prejme polno startno vrečko.

Prijava na: 3. Eko Maraton Maribor

Že lansko leto se je na šele drugi izvedbi maratona zbralo čez 1000 kolesarjev. Vremenska napoved za soboto kaže, da bo tudi letoš številka podobna, če ne višja.

Udeleženci na 3. Eko maratonu lahko izbirajo med dvema trasama. Krajša 70 km trasa je namenjena rekreativnim kolesarjem. Posebnost trase je, da njena pot zapelje tudi v sosednjo Avstrijo in se čež Kozjak vrača v Slovenijo.

Pravi izziv pa je 114km tekmovalni rekreativni maraton. Podobno kot na Maraton Franji, tudi tukaj udeležence maratona varuje 60 minutna mobilna zapora. Maraton s svojimi 114km in izredno zanimivo traso, na kateri moramo premagati 1500 višinskih metrov (gorski cilj je na 700 m. n.v. v kraju Ribnica na Pohorju) velja za popolen izziv ob zaključku kolesarske sezone. Poseben čar maratonu daje tudi to, da je start in cilj maratona v samem centru Maribora.

Za vse, ki se nameravate maratona deležiti, ne spreglejte, da je danes zadnji dan, ko to lahko naredite še po ceni 35 Eur. Plačila so možna tudi na dan maratona, vendar po ceni 40Eur. Glede na lanskoletne izkunšnje vsekakor obisk maratona priporočamo.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ