4 Islands - od Meraga do Osorja

4 Islands - od Meraga do Osorja
15.04.2016 AVTOR: Anderluh Natalija
Edina transfer etapa ekipe počasi postavlja na svoje mesto

Tretja etapa dirke je minila v lepem sončnem in rahlo vetrovnem vremenu. Takoj po startu smo dobesedno zagrizli v strmino in kmalu za seboj pustili Merag. Spust do Cresa in nato vzpenjanje do Valuna ter naprej do Lubenic je poskrbel za drugo ogrevanje dneva, skalnat spust do Martinščice in nato nadaljevanje večino po skalnatih enoslednicah vse do hitrega zaključka v Osorju.

Med najhitrejšo kategorijo nič novega, zmaga zopet na Češko, Matouš Ulman in Pavel Boudny dirkata svojo dirko. Na drugem mestu ekipa KTM.RAID.SPORT.SZENE in na tretjem FREERIDER-RAM-BMC. Najboljša Slovenca, Calcitovca Hribovšek in Tavčar sta danes osvojila četrto mesto.

V kategoriji moški nad 45 let sta tretjo etapo dobila vodilna v skupnem seštevku, Rusa Yury Isaev in Eduard Shageev (SERPATIN CYCLING TEAM) pred slovensko navezo Koka Kuzmin in Iztok Robič (BIKE TEAM 45+).

V ženski kategoriji zmaga zopet za sestri Težak, ki prepričljivo vodita tudi v skupni razvrstitvi. Med mešanimi pari pa danes najhitrejša Nemca, Katja Walz in Markus Pielenz (MEDSPORT MTB.REISEN) pred ekipo HI-TECH/USN, ki še vedno ohranjata skupno vodstvo in hrvaškim parom, ekipo Keindl Sport, ki je danes osvojila tretje mesto.

Jutri nas čaka zadnja etapa na Lošinju.

Značke: Cestno, Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ