5. aprila vabljeni v Novo mesto. Nova dirka za člane

5. aprila vabljeni v Novo mesto. Nova dirka za člane
27.03.2015 AVTOR: D. Z.
5. aprila bo na sporedu druga članska dirka v tej sezoni v Sloveniji. Tokrat v Novem mestu, pripravlja jo Adria Mobil.

Predstavniki KK Adria Mobil so predstavili novo dirko v tej sezoni. 5. aprila bo namreč na sporedu dirka za VN Adrie Mobila. Gre za dirko druge kategorije in je tako lepa popestritev po uvodni preizkušnji letošnje sezone v Izoli. Na dirki bo 24 ekip, 16 kontinentalnih, sedem regionalnih in slovenska reprezentanca.

Skupno naj bi se na progo podalo 180 kolesarjev iz 19 držav. »Čeprav organiziramo dirko za VN Adrie Mobil prvič in jo posvečamo visokemu jubileju, našega  generalnega sponzorja  družbe Adria Mobil, 50. obletnici blagovne znamke Adria, je odziv izjemno dober in zelo spodbuden za naprej, « je povedal direktor kluba Bogdan Fink.

Dirka bo dolga 168 km, začela pa se bo ob 12.30 uri. Start bo pred poslopjem generalnega sponzorja kluba (družba Adria Mobil) na Straški cesti 50. Kolesarji naj bi na cilj prišli okrog 16.30 ure. Ta bo na Glavnem trgu v Novem mestu. Na startu naj bi bila tudi Jani Brajkovič in Grega Bole, ki bi zastopala barve slovenske reprezentance. Vendar pa potrditve njunega nastopa še niso prejeli, pravijo organizatorji.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ