7. Istrski kolesarski maraton – za prvih 150 udeležencev posebej ugodna cena

7. Istrski kolesarski maraton – za prvih 150 udeležencev posebej ugodna cena
16.07.2019 AVTOR: Uredništvo, foto: FuF

7. Istrski kolesarski maraton bo 5. in 6. oktobra 2019 prvič v Ankaranu. 

Posebnost dogodka je namreč, da se prizorišče seli po obalnih občinah gostiteljicah, kar udeležencem daje vtis, da se vsako leto udeležujejo drugega, vendar vsakič odlično organiziranega dogodka. Tradicionalno se obeta pester dvodnevni program in tri atraktivne slikovite trase po slovenski Istri.

Udeleženci lahko izbirajo med 15 km, 48 km in 78 km traso. Najkrajša je namenjena predvsem družinam in starejšim, srednja in dolga pa različno zahtevnim kolesarjem. Najdaljša ima skupno kar dobrih 1.200 višinskih metrov vzpona, zaradi česar predstavlja izziv tudi najbolje pripravljenim udeležencem.

Prireditev pa je še mnogo več kot zgolj maraton. Sobota bo namenjena predvsem družinam in najmlajšim, nedeljsko kolesarjenje pa bo spremljal bogat animacijski program in odrsko dogajanje.

Spletne prijave so možne na www.istrski-kolesarskimaraton.si

Prvih 150 udeležencev se maratona udeleži po posebni promocijski ceni, različni popusti pa so predvideni tudi za družine in skupine.


Dogodek podpirajo gostiteljice – Občina Ankaran, Mestna občina Koper, Občina Izola in Občina Piran, ter številni partnerji, med katerimi zlati pokrovitelji – Luka Koper - sklad Živeti s pristaniščem, Hervis in Hoteli Bernardin.

Vabljeni in se vidimo 5. in 6. oktobra v Ankaranu.


Video napovednik

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ