adidas "predelal" znamenito Sambo

adidas "predelal" znamenito Sambo
04.03.2021 AVTOR: DZ, vir: adidas

adidas očitno postopoma vse bolj vstopa na kolesarski trg. Zdaj tudi z dobro poznanim modelom superg, ki pa je nekoliko predelan.

adidas je pred časom že sponzoriral moštvo Sky, zdaj pa je vse bolj prepoznaven kot sponzor moštva UAE Team Emirates, kjer vozita tudi Tadej Pogačar in Jan Polanc.

Očitno pa pri adidasu vse resneje vstopajo na kolesarski trg. adidasov model superg Samba je bil in je vsekakor zelo popularen. Namenjen je uporabi za prosti čas. Samba pa je zdaj postala Velosamba. Pri proizvajalcu so se odločili, da Sambi dodajo nastavke za vpenjanje v pedala. Čevlji so “kopija” Sambe, le podplat je seveda nekoliko drugačen.

Zgornji del - znamenite tri črte in peta - služijo tudi kot rahli odsevniki, da omogoča kolesarju večjo vidnost. "Velosamba predstavlja našo “street style” zapuščino in znanje. S tem želimo kolesarstvu dodati nekaj unikatnega," je dejala predstavnica adidasa Celine Del Genes.

Pred nekaj meseci je adidas že predstavil model Road Shoe, ki je bil po 15 letih odsotnosti prvi znanilec adidasovega resnejšega ukvarjanja s kolesarskim trgom. "Naš cilj je, da zadovoljimo vse bolj množično kolesarsko kulturo. Narediti želimo visoko kakovostne proizvode po dostopnih cenah. Zato, da bodo ljudi vzpodbudili, da bodo čevlje preprosto vpeli na pedala in se odpeljali," je še dejala Del Geneseva.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ