adidas vstopa na kolesarski trg

adidas vstopa na kolesarski trg
24.11.2020 AVTOR: DZ

adidas je sicer že bil prisoten in je prisoten v kolesarstvu. Zdaj pa po 15 letih v kolesarstvo vstopa tudi s kolesarskimi čevlji.

adidas se po 15 letih vrača. Tudi tako bi lahko rekli. Seveda kot proizvajalec kolesarskih čevljev. Tokrat naj bi bili bolj usmerjeni proti mladim generacijam, in ne toliko v samo profesionalno kolesarstvo.

Sicer pa je adidas že sponzoriral tudi Eddyja Merckxa, zdaj je uradni partner moštva UAE, pred časom je sodeloval z moštvom Sky, pa T-Mobile. Nov model čevlja so poimenovali zelo preprosto “Road Shoe”. Iz podjetja so še sporočili, da so čevlji namenjeni:

"Mladi in vse širši populaciji kolesarjev, ki jih ne žene zgolj sla po tekmovanju, vendar pa tudi želja po avanturi, izboljšanju zdravja in zmožnost, da se se s kolesom vozijo med urbanimi naselji." Seveda bomo čevlje prepoznali po vezalkah in predvsem po značilnih treh adidasovih črtah. Gre za čevelj iz recikliranega materiala.

"Lansiranje cestnega kolesarskega čevlja predstavlja začetek dolgoročnega cilja, da ponudimo različne kolesarske proizvode in odigramo vlogo pri spreminjanju načina prevoza v mestih," je dejala predstavnica adidasa Celine De Genes: "To je za nas pomemben trenutek, saj ponovno vstopamo v kolesarstvo tudi kot izdelovalec čevljev." Čevlji bodo na voljo od 1. decembra. Za par pa boste morali odšteti nekaj manj kot 150 evrov.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ