Adria Mobil na Treh Kraljih prvič skupaj

Adria Mobil na Treh Kraljih prvič skupaj
25.11.2016 AVTOR: D. Z.
Prve skupne priprave, bolj spoznavne narave, so že opravili člani edinega kontinentalnega moštva v Sloveniji Adrie Mobila.

"Spoznavanje "
Spoznavne priprave so kolesarji Adrie Mobila opravili na Treh Kraljih nad Slovensko Bistrico. Tja se v zadnjih letih v tem času kar redno zatečejo.

»Prve priprave so namenjene spoznavanju ekipe in izpolnjevanju formalnosti, kot so preizkušanje in pomerjanje oblačil, « so med drugim zapisali v izjavi za javnost pri moštvu Adria Mobil: »Boštjan Mervar jim je predstavil program tekmovanj in določil cilje. Opravili so nekaj skupnih treningov. Trenirali so od 3-4 ure na dan. « Govorimo o desetih kolesarjih, ki se bodo naslednjič skupaj dobili januarja, ko bodo trenirali na obali.

Raznolika ekipa
»Vsi tekmovalci so se seznanili z načinom dela in tekmovalnim programom v sezoni 2017. Ekipa je zelo raznolika tako po starosti, narodnosti in predispozicijah. Na Pohorju smo prvi dan pešačili in dva dni kolesarili z gorskimi kolesi po neokrnjeni naravi, « je dejal Boštjan Mervar.

Trener je v uradni izjavi za javnost še dodal: »Večere smo si popestrili z bowlingom in igranjem namiznega tenisa, « je v uradni izjavi za javnost povedal trener Boštjan Mervar. Med desterico je kar lepo število novincev. Govorimo o petih novincih, med katerimi je tudi eden izmed zelo nadarjenih mladincev Žiga Horvat: »Prvi vtis je zelo dober, v ekipi je super vzdušje in mislim, da bomo v prihajajoči sezoni odlično sodelovali. «

Pet novincev v ekipi ...
Poleg Horvata, Andree Borsa, Dušana Rajovića in Žige Grošlja je med novinci v Adriji Mobil še izkušeni Gregor Gazvoda. Po enoletnem tekmovalnem premoru se tako vrača v karavano:

»Meni osebno je bilo zelo všeč. Štajerska kmečka hrana že sama po sebi poskrbi za dobro počutje. Mlajši so še malo zadržani, ampak zdi se mi, da bomo, ko se bomo navadili drug na drugega dobro funkcionirali. Malo smo imeli smole z vremenom prva dva dni, ker se je na vrhu Pohorja zadrževala megla. «

Rogina: "Zdi se mi, da smo se kar ujeli "
In potem je tu tisti, ki je v ekipi najdlje. Poleg Jureta Golčerja vsekakor najizkušenejši. Govorimo o Radoslavu Rogini:

»Imeli smo se fajn, če bi bil še kašen dan več ne bi škodilo. Čeprav je ekipa mlada, imam pred sezono dober občutek. Se mi zdi, da smo se kar ujeli. Videli bomo. Če bo potrebno, jih bom malo 'poteral '. « Sicer pa ekipo za prihodnjo sezono sestavljajo Radoslav Rogina, Jure Golčer, Gašper Katrašnik, Andrea Borso, Dušan Rajović, Gorazd Per, Žiga Horvat, Žiga Grošelj, Jon Božič in Gregor Gazvoda.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ