Adria Mobil premočna na Cipru

Adria Mobil premočna na Cipru
12.02.2018 AVTOR: D. Z.
Kolesarji Adrie Mobila so sezono tokrat začeli na dirki po Severnem Cipru. Jon Božič je dirko dobil.

Dirka po Severnem Cipru je sestavljena iz treh etap. Kolesarji Adrie Mobila pa so tja odšli s priprav v Turčiji. Tako so letos sezono začeli nekoliko prej.

Predvsem pa so bili zelo uspešni. Prvo etapo je dobil Jon Božič, drugi pa je bil Gašper Katrašnik. Božič je tako oblekel majico vodilnega v skupnem seštevku, ki jo je kolesarjem Adrie Mobila uspelo ubraniti tudi v sobotni precej težji etapi. Zadnji dan je bil na sporedu še kriterij. Dobil ga je Dušan Rajović, ki je bil najboljši v manjši skupinici ubežnikov, v kateri je bil tudi Žiga Grošelj.

“Mislim, da smo danes spet dokazali, da smo ekipa. Vse smo imeli pod kontrolo, v begu so se znašli trije naši kolesarji. Dušan, Gašper in Žiga Grošelj. Fantje v ozadju so držali mene na varni razdalji. Zelo sem vesel moje prve zmage v elitni kategoriji. Občutek se voziti v rumeni majici in jo varno pripeljati do cilja je prečudovit. Želim si da bi ta občutek doživel večkrat. Smo na pravi poti in gremo s polno mero motivacije v novo sezono, vsi smo v zelo dobri formi, ” je dejal Božič.

Poleg tega je bila Adria Mobil razglašena za najboljšo ekipo na dirki, tako da je lahko športni direktor Srečko Glivar zadovoljen: “Ciper zapuščamo zadovoljni. Fantje so pokazali dobro formo in z dobrimi občutki pričakujemo naslednje dirke v slovenski in hrvaški Istri.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ