Adria Mobil uspešna v Romuniji

Adria Mobil uspešna v Romuniji
08.07.2019 AVTOR: DZ

V Romuniji se je končala etapna dirka Sibiu Cycling Tour. Dobil jo je Kevin Rivera, tretji je bil Radoslav Rogina. V zadnji etapi v boju za zmago Gašper Katrašnik.

V teh dneh so kolesarji Adrie Mobila nastopali na etapni dirki prve kategorije Sibiu Cycling Tour. Dirka se je začela s prologom v mestu Sibiu. V prvih dveh dneh dirkanja kolesarji Adrie Mobila niso dosegli vidnejših rezultatov. Sledila je druga, odločilna etapa. Sibiu je gostil start, cilj pa je bil na vrhu 22,2 km dolgega vzpona Balea Lac na 2031 metrih nadmorske višine.

V 163 kilometrov dolgi etapi sta blestela kolesarja moštva Androni Giocatolli Sidermec. Kevin Rivera je dirko dobil s petimi sekundami prednosti pred Danielom Munozom. Tretji pa je bil Radoslav Rogina, ki je zaostal za 38 sekund. Naslednji dan je sledila etapa s ciljnim vzponom na Paltins. Crh je bil na dobrih 1400 metrih nadmorske višine.

Marco Tizza je bil najboljši, rogina pa je z osmim mestom obdržal tretje mesto v skupnem seštevku. Četrta in obenem zadnja etapa na dirki je bila sicer razgibana, a vseeno precej manj zahtevna. Videli smo sprint večje skupine kolesarjev. Riccardo Stacchiotti je dobil etapo, z drugim mestom pa se je izkazal Gašper Ktrašnik. Kevin Rivera je dobil dirko pred Danielom Munozom. Tretji je bil Rogina.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ