Adria Mobil vabi mlade kolesarje na dirko

Adria Mobil vabi mlade kolesarje na dirko
29.08.2019 AVTOR: DZ, vir: Adria Mobil

Prihaja vikend, ki je v Novem mestu in okolici že po tradiciji kolesarsko obarvan. Najprej "Okoli grma", potem pa še tradicionalna dirka.

Adria Mobil se pospešeno pripravlja na prihajajoči vikend. Ta bo namreč kolesarsko obarvan. V soboto, 31. avgusta bo najprej dirke Okoli Grma. Poleg članske preizkušnje bodo izpeljali tudi otroške direk v dveh kategorijah. Prva, ki bo na sporedu ob 17.50 bo namenjena šolarjem od 1. do 5. razreda osnovne šole, druga pa bo za predšolske otroke. Začela se bo ob 18. uri. Prijave bodo zbirali neposredno pred startom 250 metrov dolgih dirk.

"Edini pogoj je, da otroci pripeljejo s seboj svoja kolesa, najmlajši lahko tudi poganjalčke ter zaščitno čelado. Zmagovalci bodo – vsi," sporočajo organizatorji: "S tem dogodkom želimo spodbuditi množičnost in približati kolesa vsem starostnim skupinam ter se ob tem tudi prijetno zabavati." Seveda bodo ta dan na dirkah nastopali še člani, dečki, deklice, mlajši in starejši mladinci ter mladinke in članice. V nedeljo bo na sporedu še tradicionalna dirka druge kategorije od Zagreba do Novega mesta, ki jo imenujejo Hrvaška - Slovenija.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ