Adria Mobil zaključila v Franciji

Adria Mobil zaključila v Franciji
10.04.2017 AVTOR: D. Z.
Kolesarji Adrie Mobila v Franciji. Med najboljše tokrat niso mogli poseči.

V Franciji se je končala tridnevna dirka Circuit des Ardennes International. Govorimo o dirki druge kategorije, na kateri so nastopali tudi člani Adrie Mobila.

Potem, ko je Jon Božič po prvi etapi oblekel majico za najboljšega na gorskih ciljih je naslednji dan odstopil. Drugo etapo je dobil Rasmus Guldhammer, najboljši član Adrie Mobila pa je bil Radoslav Rogina na 14. mestu. Zadnji dan sta bili na sporedu dve etapi. Dopoldne sprinterska vsega 78 kilometrov dolga preizkušnja. Končala se je s sprintom v Floingu.

Etapo je dobil Maxime Vantomme. Žiga Grošelj je bil 22. Potem pa je bila na vrsti še nekoliko težja 103 kilometre dolga etapa s startom in ciljem v mestu Charleville Mezieres. Riccardo Zoidl je etapo dobil s štirimi sekundami prednosti pred glavnino. Radoslav Rogina je bil 23. Pa še končni vrstni red. Jhonatan Narvaez je za 20 sekund ugnal Maxima Vantommej in za 26 Juliena Anomarchija. Sledijo Seigle, Guldhammer, Ista … Najboljši član Adrie Mobila Jure Golčer je dirko končal na 24. mestu.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ