Adria Mobil: Spremenjena, pomlajena in z državnim prvakom

Adria Mobil: Spremenjena, pomlajena in z državnim prvakom
28.02.2023 AVTOR: DZ, foto: Sportida

Dan pred začetkom sezone so v Novem mestu predstavili člansko ekipo Adria Mobil. V njej ostaja državni prvak Kristijan Koren. Ob njem pa še devet kolesarjev.

"Naslova članskega državnega prvaka Slovenije in svetovnega prvaka na velodromu med mladinci nam narekujeta odgovorno delo v vseh selekcijah. V članski kontinentalni, letos mednarodno obarvani ekipi je deset fantov, med katerimi je velik razpon v starosti, tako da bo zanimivo opazovati preplet mladosti in izkušenj. Kar se tiče najmlajših, ki vadijo v klubu, razveseljuje dejstvo, da njihovo število še vedno narašča, z vadbo na velodromu, za katerega si želimo, da bi bil saniran v najkrajšem možnem času, pa postajajo čedalje boljši in se približujejo evropskemu vrhu," je na predstavitvi dejal direktor kluba Bogdan Fink.

Vlogo športnega direktorja bo še naprej opravljal Marko Kump. Poleg Kristijana Korena pa bo na dirkah nastopala še deveterica kolesarjev, med katerimi so trije tujci: Gal Glivar, Kristjan Hočevar, Aljaž Jarc, Boštjan Murn, Tilen Finkšt, Aljaž Turk, Martin Jurik, Dimitar Jovanoski in Đorđe Đurić."Veseli me, da klub, ki je v preteklem letu spisal že peto desetletje kolesarskih zgodb, pušča močno sled v nacionalnem in mednarodnem okolju. Tudi v sezoni, ki prihaja, kot generalni sponzor pričakujemo pestro in dinamično dogajanje – tako na cestah kot v organizacijskem smislu, saj so tekmovalci v pretekli sezoni dosegli nekaj izjemnih rezultatov. Držimo pesti, da jih letos ubranijo in morda dodajo še kakšno novo lovoriko. Razveseljuje tudi dejstvo, da dirka Po Sloveniji uživa velik mednarodni ugled in je vsako leto težko pričakovana tako s strani tekmovalcev kot širše mednarodne javnosti," je dodala generalna direktorica Adrie Mobila Sonja Gale.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ