Adria Mobil: Tarmac SL6 in novi Campagnolo

Adria Mobil: Tarmac SL6 in novi Campagnolo
09.02.2019 AVTOR: DZ, vir: Adria Mobil

Adria Mobil se bo uradno predstavila naslednji teden, so pa že objavili fotografije novih koles, ki jih bodo uporabljali člani. To bodo Specializedovi Tarmaci.

Kakšna kolesa bodo vozili kolesarji slovenskih ekip? Kranjčani bodo na Scottovih kolesih, Ljubljana Gusto Santic na kolesih Gusto, MebloJogi na kolesih Fuji ... Adria Mobil pa bo tudi letos uporabljala kolesa Specialized. Seveda najnovejši model.

»Presenečenj glede izbranega modela koles ni, tudi v letošnjem letu bodo naši tekmovalci dirkali s kolesi Specialized S-Works Tarmac SL 6, a v novi grafični podobni. Barve letošnje sezone so mat črna, sijoča rdeča in biserno bela,” so pri Adriji Mobilu zapisali na uradni spletni strani.

Uporabljali bodo 12-redno skupino Campagnolo Record. Modeli obročev bodo Scirocco, Zonda in Boraz razponom višine od 35 do 50 mm. Gume so Vredesetein, komponente pa so Specializedove. Tako, kot je tudi okvir Tarmac SL6. Teža kolesa, ki ga bo v tej sezoni vozil povratnik Marko Kump naj bi znašala vsega 6,82 kg, torej ravno nad dovoljeno najmanjšo težo.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ