Akcija Take Care of Your Trails tudi na Golovcu – Sobota 13. April

Akcija Take Care of Your Trails tudi na Golovcu – Sobota 13. April
11.04.2019 AVTOR: Jure Klančar

Spet se približuje vikend za vzdrževanje trejlov z Golovec Trails.

KDAJ? 13. April 2019 z zborom ob 9.30

KJE? Hudourniška pot 48, Ljubljana. Parkiranje pri nakupovalnem centru Rudnik.

KAJ? Akcija urejanja poti v soboto, furanje v nedeljo.

Na Golovcu bo to soboto znova potekala akcija Take care of your trails, ki vsako leto privabi ogromno prostovoljcev za obnovo tamkajšnjih trejlov. Vabljeni so vsi kolesarji, ki želijo pomagati pri vzdrževanju ter gradnji slavnih MTB trejlov na Golovcu.

Že tretje leto zapored

Evropska akcija Take Care of Your Trails že tretje leto zapored spodbuja kolesarje, da se pridružijo drugim prostovoljcem pri obnovi in grajenju lokalnih MTB trejlov. Prejšnje leto se je akciji pridružilo skoraj 2000 ljudi po celi evropi, letos pa lahko pričakujemo še številnejšo udeležbo. Vsako leto poteka tudi tekmovanje za državo z največ registriranimi prostovoljci, ki ga je leta 2017 osvojila prav Slovenija s 440 udeleženci. Lahko po lanskoletni francoski zmagi letos spet osvojimo naslov najboljše MTB skupnosti?

Poleg delovne akcije v soboto bodo organizatorji poskrbeli tudi za dve vodeni turi ob 10:00 in 14:00 po golovških trejlih v nedeljo z zborom na končni postaji avtobusa št. 3.

Več info lahko najdete na Facebook dogodku.

Več o akciji  TCoYT.

Značke: Gorsko
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ